Ei sunt soții care au murit împreună cu fiicele lor în tragicul accident din Frumușani. Imagini cu familia spulberată pe DN4

Diana şi Vali au pierit împreună cu cele două fetiţe ale lor, în tragicul accident de la Frumuşani. Șoferul celeilalte mașini a murit vineri dimineață la spital.

26 aug. 2022, 12:31

Diana (27 de ani) şi Vali( 44 de ani), au pierit împreună cu cele două fetiţe ale lor, în tragicul accident de la Frumuşani, soldat cu cinci morţi.

Citește și A murit și șoferul vinovat al accidentului tragic din Călărași. Filmul dezastrului în care a murit o familie întreagă. ”Uite, băi, copii morţi!”

Accidentul a avut loc pe DN 4, la intrare în comuna Frumuşani din judeţul Călăraşi, iar oamenii care au ajuns primii la locul accidentului au avut parte de imagini de coşmar. Au încercat să îi ajute pe cei aflaţi în cele două maşini, însă era prea târziu.

Martorii spun că maşina condusă de Vali şi în care se aflau soţia sa, Diana, şi cele două fetiţe în vârstă de 6 şi 11 ani, circula cu o viteză foarte mare.

Acul vitezometrului s-ar fi blocat la 220 de km/h. Iar la cealaltă maşină, acul vitezometrului s-a blocat undeva la 100 de km/h. Cu toate acestea, specialiştii spun că doar o expertiză va stabili vitezele cu care cele două maşini circulau în momentul impactului.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina în care se aflau cei doi adulţi, însoţiţi de copiii lor, a fost proiectată peste stâlpul care indică intrarea în comuna Frumuşani, stâlp pe care l-a pus la pământ.

A zburat apoi zeci de metri prin aer şi s-a rostogolit de mai multe ori. Motorul a fost găsit la 30 de metri distanţă de autoturism, iar două dintre roţi s-au desprins.

Vali a fost proiectat în afara maşinii, la fel ca şi fetiţa sa de 11 ani, în timp ce Diana şi fetiţa de şase ani au murit după ce au rămas prinse în mormanul de fiare.

Şoferul celeilalte maşini cu volan pe dreapta a fost singurul care a supravieţuit impactului devastator. Acesta a fost transportat în stare critică la un spital din Bucureşti, însă, vineri dimineaţă a murit.

Citește și Un nou carnagiu pe şoselele României. Accident cu patru morţi, între care două fetiţe de 11 şi 6 ani VIDEO cu impact emoţional