Un nou carnagiu pe şoselele României. Accident cu patru morţi, între care două fetiţe de 11 şi 6 ani VIDEO cu impact emoţional

Tragedie pe drumul național 4 din Județul Ilfov. O familie a murit în urma unui accident rutier. Un șofer s-a angajat într-o depășire și nu a mai putut reveni pe banda de mers, astfel s-a izbit frontal de autoturismul care circula regulamentar.

25 aug. 2022, 23:05

Update: 

În accident au fost 5 persoane implicate, un bărbat singur în mașina care a intrat în depășire, iar în cealaltă mașină o familie, părinții și doua fetițe de 11 și 6 ani. Familia a murit, iar șoferul a fost transportat la spital.

Tragedia de pe Valea Oltului. Mama moartă cu bebeluşul în braţe se împărtăşise la biserică fix cu o zi înainte de accident

Accidentul s-a produs joi, 24 august, în jurul orei 20.00, pe DN4, în comuna Frumușani, județul Călărași. Patru persoane, doi adulți și doi minori, din același autoturism, au decedat, iar una, din cel de-al doilea vehicul implicat, a fost rănită grav, anunță InfotraficRomânia.

Pe fondul unei depășiri, două autoturisme s-au ciocnit frontal. În urma impactului, un autoturism s-a răsturnat, iar cele 4 persoane aflate în interior și-au pierdut viața. O altă persoană, rănită grav, aflată în cealaltă mașină, a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Accident cu multe victime în Bistriţa. O femeie a murit, alte şase au ajuns la spital

Potrivit ISU Călărași, au acționat o mașină de stingere și una de descarcerare și au fost prezente trei ambulanțe SMURD, dintre care una cu medic. Site-ul Infotrafic al Poliției Române a anunțat, la ora 20.05, că „pe DN4 București – Oltenița, în apropierea localității Postăvari, județul Călărași, a avut loc o coliziune între două autoturisme. Traficul rutier este blocat”. Poliția estima că va fi reluată circulația în 45 de minute, însă informația nu a fost actualizată.

Tragedia vine la doar câteva zile după ce o întreagă familie, care se îndrepta spre Litoral, a murit într-un teribil accident pe Valea Oltului. Din păcate, România este prima ţarăîn topul Uniunii Europene în ceea ce priveşte accidente deosebit de grave, soldate cu mulţi morţi şi răniţi grav.

Suceava: Un bărbat a murit în urma coliziunii dintre o căruţă şi o autoutilitară

Un bărbat a murit, joi seara, în urma unui accident rutier produs în localitatea Baia din judeţul Suceava, în care au fost implicate o căruţă şi o autoutilitară, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Potrivit acestora, bărbatul în vârstă de 72 de ani se afla în atelajul hipo şi a fost declarat decedat la faţa locului de către echipajul medical.

Conducătorul autoutilitarei nu a necesitat îngrijiri medicale.

„Au intervenit la faţa locului pompierii militari ai Detaşamentului Fălticeni cu o autospecială pentru descarcerare, cu sprijinul unui echipaj SAJ”, au precizat reprezentanţii ISU Suceava.