El e Alex, adolescentul de 14 ani mort în fața părinților, după ce un copac a căzut peste mașina lor. Care era cel mai mare vis al lui

Vremea rea care a lovit România în ultimele zile a adus cu ea și o tragedie care a îndoliat o familie. Alex, un adolescent de 14 ani, a murit subit, în fața părinților săi, după ce un copac a căzut peste mașina lor.

06 feb. 2023, 12:10
El e Alex, adolescentul de 14 ani mort în fața părinților, după ce un copac a căzut peste mașina lor. Care era cel mai mare vis al lui

Alex stătea pe scaunul din dreapta al mașinii și se întorcea de la schi cu părinții lui, din Semeinic. Se îndreptau spre Timișoara, însă pe drumul lor un copac a căzut peste mașină.

Alex a suferit multe traumatisme, iar medicii sosiți rapid la fața locului l-au găsit în stare de inconștientă, declarându-i decesul în urma manevrelor de resuscitare cărora organismul nu a răspuns. „Multiple traumatisme la nivelul capului, probabil aceasta a fost cauza pentru care nu s-a mai putut face nimic”, a declarat Emil Bunda, medic UPU.

Citește și Accident cumplit la Reşiţa: Alexandru, copilul de 14 ani lovit de copac, se afla pe scaunul din dreapta. Postare cutremurătoare a părinţilor

Familia lui Alex trece prin momente foarte grele. Părinții tânărului nu vor să accepte că chiar nu-l vor mai revedea vreodată. „Cu infinită durere și lacrimi pe terminate vă anunțăm că unicul nostru fiu și campionul nostru, a încetat din viața ieri într-un tragic și nedrept accident”, a scris tatăl copilului, pe rețelele de socializare.

Și profesorii și colegii lui Alex au primit vestea tristă a trecerii lui în neființă. Au doar cuvinte de laudă la adresa lui și au dezvăluit care era cel mai mare vis al său, axela de a ajunge un mare campion sportiv.

Citește și O tânără de 24 de ani a murit în urma unei reacții alergice, după ce și-a amestecat ceaiul cu lingurița greșită

Alex juca handbal la un club din Timișoara. Cel mai recent meci pe care l-a avut a fost în urmă cu doar două zile, atunci când colegii, antrenorul și profesorii l-au văzut pentru ultima dată, fără să știe.

Nicoleta Niculiţă- director şcoală: „Alexandru era un băiat deosebit, îmi e greu să vorbesc la trecut despre el, iubitor de sport, de colegi, de şcoală. Cel puţin din ce ştim nou, încă de mic, cu karate, apoi handbal karting”.

Oana Ionescu- profesor de sport: „Era un copil foarte cald şi foarte blând, bun, un sportiv de excepţie cu şanse foarte frumoase de viitor”