O tânără de 24 de ani a murit în urma unei reacții alergice, după ce și-a amestecat ceaiul cu lingurița greșită

Jess Prinsloo a murit la vârsta de 24 de ani după ce a amestecat cu lingurița greșită în ceașca cu ceai.

23 ian. 2023, 17:21
O tânără de 24 de ani a murit în urma unei reacții alergice, după ce și-a amestecat ceaiul cu lingurița greșită
Jess a murit după ce și-a amestecat ceaiul cu lingurița greșită

Jess tocmai se logodise cu iubitul ei, Craig McKinnon, în timpul unei vacanțe de vis în Africa de Sud, realtează Mirror.co.uk. Tânăra avea intoleranță la lactate, lucru care i-a fost fatal, suferind o reacție dură după ce a folosit lingurița greșită pentru a-și amesteca ceaiul.

Cuplul era în vacanță, iar pe 27 decembrie, Craig a cerut-o pe Jess în căsătorie, într-un loc de poveste numit „Fereastra lui Dumnezeu”, în Mpumalanga. Aceștia au petrecut câteva zile împreună, înainte de a merge la mama femeii, în Johannesburg, pe 30 decembrie.

Citește și: Doliu imens în presă. Un jurnalist a murit fulgerător, la doar 40 de ani. A fost găsit fără viaţă în propria locuinţă

Atunci a amestecat ceaiul cu lingurița pe care se aflau urme de lapte. La doar câteva minute distanță a făcut șoc anafilactic, care a provocat îngustarea căilor respiratorii, și a murit la spital în ziua următoare, în Ajunul Anului Nou.

Jess a mai avut astfel de reacții și înainte, la diferite alimente, iar Craig e de părere că au afectat-o pe termen lung. Criss și Jess s-au întâlnit în 2019, la facultate și s-au mutat împreună în 2021.

Citește și: Nu mai pune niciodată laptele în acest loc din frigider. Poate provoca grave probleme de sănătate atunci când îl consumi!