El e interlopul român care a înspăimântat Belgia. „BMW-ul şi 28.000 de euro sau soția și copiii tăi vor muri”

Panică, coșmar, groază. Acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine viața unui român stabilit în Belgia, care a fost luat în vizor de un alt român, interlop.

22 mai 2021, 22:59
El e interlopul român care a înspăimântat Belgia. „BMW-ul şi 28.000 de euro sau soția și copiii tăi vor muri”

Interlopul român care terorizează Belgia: „BMW-ul şi 28.000 de euro sau soția și copiii tăi vor muri”

Marius Crăciun, zis Stripăru’, e un interlop sibian care recurge la amenințări din cele mai grave pentru a obține ce-și dorește.

Anul trecut, în luna septembrie, românul din Belgia, patron al unei firme și deținător al unei mașini de lux, a fost sunat de interlop și i s-a cerut să-și ducă BMW-ul într-o parcare aflată în provincia belgiană Flandra de Vest. Pentru a nu se trezi cu un refuz, interopul s-a asigurat că-i transmite mesajul cât mai clar: „BMW-ul şi 28.000 de euro sau soția și copiii tăi vor muri”.

Fără să stea prea mult pe gânduri, speriat și agitat, românul s-a îndreptat spre locul de întâlnire, a transferat banii în contul în care i s-a spus și a semnat un document pentru a-și vinde bolidul de lux.

Înainte de a pleca și a se face nevăzut, interlopul a recurs la o ultimă amenințare, în încercarea de a-l face pe român să nu meargă la poliție.

Conștient de gravitatea situației, românul a mers direct la poliție, iar oamenii legii au deschis o anchetă.

Stripăru’ a fost prins, după două luni, în Franța. Ulterior a fost adus cu mascații  pe Aeroportul Internațional “Henri Coandă” din Otopeni.

Conform presei belgiene, Marius Crăciun și-ar putea petrece următorii patru ani din viață în spatele gratiilor pentru faptele sale.

Citește și Războiul i-a mai dat o șansă la viață. O femeie arabă a primit rinichiul unui evreu ucis în urma conflictelor sângeroase

Citește și Incident la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală! Un bărbat a devenit violent și l-a lovit pe un medic de la Urgențe