El e Petronel, tânărul de 27 de ani din Iași, tatăl a trei copii, care s-a sinucis. „Aveam atât de multe pretenții de la el, dar sufletul lui s-a umplut de supărări și suferință”

Petronel, un tată a trei copii în vârstă de 27 de ani, s-a sinucis. A comis gestul extrem după ce s-a certat cu iubita lui.

02 aug. 2023, 22:09
El e Petronel, tânărul de 27 de ani din Iași, tatăl a trei copii, care s-a sinucis. „Aveam atât de multe pretenții de la el, dar sufletul lui s-a umplut de supărări și suferință”

Petronel i-a spus partenerei sale că are de gând să se spânzure, dar ea a crezut că e o glumă. Un vecin i-a găsit trupul neînsuflețit în pădurea de lângă casă. Familia este îngenuncheată de durere, după ce a aflat de moartea fulgerătoare a fiului lor, Petronel.

Citește și Doliu imens în lumea muzicală din România. Celebrul instrumentist de la Filarmonica „G.Enescu” și-a dat ultima suflare, la doar 67 de ani

Cine e Petronel, tânărul de 27 de ani din Iași care s-a sinucis

„Era băiatul meu mare. Aveam atât de multe pretenții de la el, dar sufletul lui s-a umplut de supărări și suferință, pentru că nu a vorbit cu nimeni despre asta. Nu a mai putut, băiatul meu… A avut o viață grea”, a spus tatăl lui.

Tânărul era tatăl a trei copii. Nu a avut deloc o viață ușoară, cei trei copii i-au fost luați de lângă el după despărțirea de fosta parteneră. A început să devină dependent de alcool, iar DGASPC i-a luat pe cei trei micuți de lângă el. Era distrus de durere din acest motiv. „A suferit tare mult, dar a trecut peste. A început să bea mult și după mult timp a găsit-o pe iubita lui cu care era. Însă nu a putut duce ca prima dată…”.

Citește și Doliu uriaș în arta românească. O cunoscută artistă a murit într-un groaznic accident în Bulgaria

„Când mi-a povestit Filaret (n.r. tatăl) am început să tremur instant. Eram vecini buni cu toții. Avea grijă de familia lui, îi ajuta. Cine știe de ce a făcut asta. O iubea mult și apoi s-a certat cu iubita lui. I-a zis că se duce să se spânzure, dar ea nu l-a crezut și uite că s-a întâmplat nenorocirea”, a spus un vecin, pentru BZI.

Trupul neînsuflețit al tânărului de 27 de ani se află la INML. Petronel va fi depus în satul natal. Oamenii legii au deschis o anchetă și s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.