Cine este principalul suspect al crimelor de la Bran. Bărbatul care i-ar fi ucis pe Nicu și Alexandra a fost prins de oamenii legii

Crima șocantă de la Bran a îngrozit o țară întreagă, după ce doi tineri, soț și soție, au fost găsiți morți în casa lor, cu capetele zdrobite. Principalul suspect este chiar vărul bărbatului ucis, iar motivul acestei duble crime ar fi o bucată de teren din cauza căreia aceștia se certau.

16 ian. 2023, 19:14
Cine este principalul suspect al crimelor de la Bran. Bărbatul care i-ar fi ucis pe Nicu și Alexandra a fost prins de oamenii legii

Au apărut noi informații despre crimă înfiorătoare de la Bran!

Tragedia avut loc luni dimineața, în localitatea Șimon. Un angajat SMURD Moeciu și soția lui au fost găsiți morți în casă. Cei doi tineri uciși cu bestialitate la Bran erau proaspăt căsătoriți. În august 2022, Nicu și Alexandra au devenit soț și soție și aveau planuri mari.

Citiți și: Nicu și Alexandra sunt cei doi soți uciși la Bran. Criminalul a intrat peste ei în casă după ce a spart ușa cu toporul

Nicu Pepene (37 de ani), pompier în comună, și Alexandra (32 de ani), soția sa, asistentă la Spitalul de Pediatrie din Brașov, s-au căsătorit anul trecut și aveau visuri mari. Voiau să se mute la Brașov și încercau să își cumpere un apartament, potrivit bizbrasov.ro.

Alertați de colegii de muncă ai bărbatului, care luni dimineață nu ajunsese la muncă și nici nu răspundea la telefon, rudele celor doi soți și-au făcut griji. O cumnată a mers la locuința lor. I-a găsit în casă cu capele zdrobite, după ce a găsit ușa de la intrare spartă. Cei soți zăceau la etaj într-o baltă de sânge.

Suspect de comiterea crimei este o rudă a celor doi soți

Principalul suspect este un văr al bărbatului, iar motivul acestei duble crime ar fi o bucată de teren din cauza căreia aceștia se certau.

Între timp, autoritățile au descins la principalul suspect al crimei duble de la Bran. Luni seară, anchetatorii au pătruns în gospodăria unui posibil suspect, care este vecin și văr cu bărbatul ucis.

Individul s-a ascuns în pod și avea la el un cuțit, iar polițiștii au negociat cu el, conform stirileprotv.ro

Cei doi se judecau pentru hotarul dintre gospodăriile lor. Bărbatul respectiv voia să-l oblige pe Nicolae să-și mute gardul cu o palmă mai încolo.

„Exista o neînțelegere cu un văr, un vecin. Pentru chestia asta cu gardul… n-am asistat niciodată…”, a spus Florin Pepene, fratele bărbatului ucis.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru crimă. Criminaliștii de la București au ajuns la Bran pentru a ajuta la cercetarea cazului. De asemenea, reprezentanți ai Parchetului și Poliția Stațiunii Bran au fost prezenți la locul tragediei, unde au făcut cercetări.

Citiți și: Dublă crimă în Bran. Un pompier și soția lui au fost găsiți morți în casă. Aveau capetele zdrobite