El este actorul din România care a dat cu piciorul şansei de a juca în Las Fierbinţi. „Am fost suficient de tâmpit”

Succesul serialului Las Fierbinţi nu poate fi contestat în România. Cel puţin, nu acum, când serialul a demonstrat, după 11 ani, că a cucerit publicul românesc. Există, însă, un actor român care a avut şansa vieţii lui, de a face parte din distribuţie încă de la primul sezon, dar care a părăsit serialul, considerând că "nu e ce trebuie".

11 iun. 2023, 08:43
El este actorul din România care a dat cu piciorul şansei de a juca în Las Fierbinţi. „Am fost suficient de tâmpit”

Las Fierbinţi este serialul din România care a fost în top în ultimii 11 ani, fiecare sezon aducând audienţe incredibile. Personaje precum primarul Vasişe, Giani, Bobiţă, Firicel sau Aspirina au intrat rapid la inimile românilor, iar popularitatea actorilor din serial a crescut evident.

Citeşte şi Ce reguli îi impune Larisa Iordache lui Cristian Chiriță în relație. Gimnasta e cu ochii pe el: „Am trasat bine limitele”

Uriaşul succes al proiectului nu a fost intuit de unul dintre actorii români, care, deşi a fost distribuit în Las Fierbinţi încă din primul sezon, a dat cu piciorul acestei şanse. A fost dat afară pentru că a criticat proiectul despre care credea că „nu e ce trebuie”.

După ani, Iulian Postelnicu, care l-a interpretat pe Doru, a recunoscut că a fost marea lui greşeală, din punct de vedere profesional.

Citeşte şi Magda Vasiliu este o supraviețuitoare a abuzurilor. Prin ce a trecut fosta prezentatoare Prima TV cu iubitul ei: „Am fost agresată, înșelată, umilită”

„Am intrat şi în „Las Fierbinţi”, de unde am şi ieşit repede, după primul sezon, din vina mea. Regret, da, pentru eram plin de bani acuma… Era o ramură foarte bună asta…

Eu regret că am fost suficient de tâmpit încât să nu fiu deştept. Pentru că n-am ştiut să văd cum poate să crească proiectul în viitor şi m-am apucat eu să vorbesc că „Nu e, dom’ne, ce trebuie”, că „Nu e bine”. Nu e vorba despre libertate, Dragoş ( nr- scenarist al serialului) oferă libertate de exprimare. E vorba de un soi de aroganţă pe care am manifestat-o”, a declarat actorul Iulian Postelnicu pentru podcastul FaceOFF.