Magda Vasiliu este o supraviețuitoare a abuzurilor. Prin ce a trecut fosta prezentatoare Prima TV cu iubitul ei: „Am fost agresată, înșelată, umilită”

Magda Vasiliu a găsit puterea să discute despre experiențele dificile din viața ei după incidentul tulburător cu Dana Roba. Fosta prezentatoare de la Prima TV a dezvăluit că a trecut prin momente în care a fost victima agresiunii, infidelității și umilirii din partea foștilor parteneri.

10 iun. 2023, 22:26
Magda Vasiliu este o supraviețuitoare a abuzurilor. Prin ce a trecut fosta prezentatoare Prima TV cu iubitul ei: „Am fost agresată, înșelată, umilită”
Magda Vasiliu este o supraviețuitoare a abuzurilor. Prin ce a trecut fosta prezentatoare Prima TV cu iubitul ei: „Am fost agresată, înșelată, umilită”

Magda Vasiliu a făcut o dezvăluire dureroasă despre trecutul ei, mărturisind că a fost victima agresiunii, înșelăciunii și umilirii din partea foștilor săi parteneri. Fosta vedetă de televiziune a fost profund șocată de cazul Danei Roba, în care soțul acesteia a atacat-o cu un ciocan în cap în timp ce dormea. Experiența personală a Magdei o determină să tragă un semnal de alarmă și să încurajeze femeile să nu rămână în relații în care suferă abuzuri. Ea își împărtășește sfatul cu speranța de a proteja alte femei aflate în situații similare.

Citește și: Dana Roba este în stare gravă! Sora ei face apel la rugăciuni

„Sunt absolut îngrozită de ce i s-a întâmplat Danielei Roba. Nu ne cunoaștem personal, dar eram prietene pe Facebook de ani și puteam nici să nu fi auzit de ea. Simplul gând că o femeie e lovită cu ciocanul de soț în timp ce doarme mă cutremură. Stai în casă, trăiești sub același acoperiș cu un om care, brusc, devine un monstru, este înfricoșător. Am fost agresată la rândul meu, înșelată, umilită, controlată și jignită, dar am plecat de fiecare dată la timp. Și am decis, în consecință, că Vlad (n.r. fiul ei) e singurul bărbat (în devenire) pe care îl mai vreau sub același acoperiș.

Nu-mi permit sfaturi. Dar pot spune din proprie experiență că e bine să pleci de la primele semne că relația scârțâie. Eu am pierdut ani, am închis ochii, am încercat să accept compromisuri. Degeaba. Nu ajută la absolut nimic. Acum sunt liberă, nu singură. Așa mă consider. Cât despre Daniela Roba, nu mă pot gândi decât că e o femeie tânără, țin pumnii să-și revină, deși nu sunt sigură că se vă recupera vreodată complet. Poate fizic o vă face, dar rănile lăsate în psihicul, în sufletul ei nu cred că se pot șterge vreodată”, a scris Magda Vasiliu pe contul de Facebook.

Ce face acum Magda Vasiliu

Magda Vasiliu lucrat multă vreme în televiziune, însă cu șase ani în urmă o veste teribilă i-a cutremurat liniștea. Medicii i-au spus că fiul ei avea cancer, iar jurnalista a renunțat la totul pentru a-și salva copilul. Și-a dat demisia din tv și a plecat, împreună cu soțul și fiul, în Italia în căutarea unui tratament miraculos care să-l vindece pe Vlad.

Viața Magdei s-a schimbat radical de atunci. Fiind o luptătoare, nu a dat niciun moment înapoi ș și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca fiul ei să fie bine. Acum Vlad e vindecat și sunt cu toții mai liniștiți ca oricând. Magda Vasiliu lucrează acum într-o agenție imobiliară din Itaia.

Citește și: Reacția Ramonei Olaru când s-a întâlnit față în față cu Cătălin Cazacu: ”Eu sunt bine. Nu cred că el merge în vacanță unde merg eu”