El este bărbatul care asigura paza fraților Tate. Ce spune Bogdan Stancu, fost ofițer de informații al DGPI

Bogdan Stancu, fost ofițer de la Direcția Generală de Protecție Internă (DGPI) a Ministerului Afacerilor Interne s-a ocupat de paza fraților Tate. Bărbatul a mărturisit că Tristan și Andrew Tate au angajat oameni cu pregătire militară pentru a se simți în siguranță.

13 ian. 2023, 17:30

Au apărut informații noi din ancheta care îi vizează pe frații Tate! Bogdan Stancu, fost ofițer de la Direcția Generală de Protecție Internă (DGPI) a MAI, se pare că se ocupa de paza celor doi britanici.

Bărbatul care a lucrat în trecut în Ministerul de Interne, spune că fraților Tate „le era teamă că cineva ar putea să le facă rău”, motiv pentru care cei doi au angajat mai mulți oameni cu pregătire militară.

Citiți și: Fosta polițistă care îi ajuta pe frații Tate, prima declarație: „Suntem nevinovați. E un dosar fabricat din străinătate”

Bogdan Stancu, despre oamenii care asigurau paza fraților Tate: „Erau persoane care aveau pregătire militară”

„Eu am ajuns la ei în urmă cu aproximativ doi ani. Le-am securizat casa, m-am ocupat de tot ce ţine de sistemele de securitate. Ulterior, m-au întrebat dacă pot să-i ajut în legătură cu siguranţa lor, deoarece le era teamă că cineva ar putea să le facă rău. Le-am spus că pot să-i ajut. Aveau nevoie de noi să-i ducem în siguranţă. Şoferii pe care i-am angajat aveau anumite calităţi, nu erau oameni obişnuiţi, ci erau persoane care aveau pregătire militară”, a declarat Bogdan Stancu, fost ofiţer DGPI, în exclusivitate la Antena 3 CNN.

Acesta a precizat că poliţiştii i-au percheziţionat cele două locuinţe pe care le deține, fiind implicat, în acest caz, în calitate de martor.

„Poliţiştii au făcut percheziţii în ambele locuinţe pe care le deţin. Mi-au luat telefonul, l-au sigilat şi va fi deschis în prezenţa mea, deoarece, repet, am o calitate de martor, nu de suspect”, a încheiat fostul ofiţer DGPI.

Procurorii DIICOT au descins, joi, la șapte adrese din București, Ilfov și Prahova, în cadrul anchetei deschise pe numele fraților Andrew și Tristan Tate. Milionarii britanici ar fi traficat mai multe tinere, pe care le-ar fi obligat să lucreze într-un studio de videochat amenajat într-o vilă de lux din Pipera.

Autoritățile române au pus sechestru pe vila și mașinile de milioane de dolari pe care Andrew și Tristan Tate le dețin în țara noastră.

Tristan Tate a devenit cunoscut în showbizul românesc după ce s-a aflat că formează un cuplu cu Bianca Drăgușanu.

„Ne-am cunoscut prin nişte prieteni comuni şi el a îndrăznit să mă abordeze, tocmai datorită faptului că nu ştia cine sunt. M-a întrebat dacă sunt într-o relaţie şi i-am spus că este complicat. Eu i-am spus, nu l-am minţit.”, declara Bianca, în 2018, despre legătura cu Tristan Tate. Cei doi s-au despărțit după 6 luni.

Proxenetul a fost văzut chiar și în compania Alexandrei Stan. Cei doi au postat fotografii din inimitatea lor, pe rețelele de socializare. „Am ieșit de câteva ori și am simțit că nu e ce trebuie, nu e bărbatul cu care aș putea începe ceva serios și am rupt orice legatură”, a spus Alexandra Stan.

Citiți și: Fraţii Tate, apăraţi de două presupuse victime. „Brusc a bubuit o ţară întreagă. Dar unde sunt dovezile?” VIDEO