Fraţii Tate, apăraţi de două presupuse victime. „Brusc a bubuit o ţară întreagă. Dar unde sunt dovezile?” VIDEO

Două tinere prezentate ca victime în dosarul DIICOT în care frații Tate sunt arestați preventiv susțin că apar eronat ca părți vătămate. Beatrice și Yasmin susțin că nu sunt victime în dosarul fraților Tate!

11 ian. 2023, 09:15
Fraţii Tate, apăraţi de două presupuse victime. „Brusc a bubuit o ţară întreagă. Dar unde sunt dovezile?” VIDEO
Fraţii Tate, apăraţi de două presupuse victime

Fraţii Tate, apăraţi de două presupuse victime. După ce Curtea de Apel București a decis ca frații Andrew și Tristan Tate să rămână în arest preventiv, în apărarea milionarilor britanici au sărit chiar două dintre presupusele victime. Oficial sunt victime în dosarul de trafic de persoane, dar îi contrazic însă pe procurori: ar fi prietene cu milionarii şi nici vorbă să fi fost exploatate.

Citeşte şi: EXCLUSIV Avocatul fraţilor Tate neagă că ar fi încercat să-i scape de arest pe clienţii săi prin invocarea calităţii de taţi: „Nu au fost de acord să aducem în faţa instanţei elemente familiale, de natură a impresiona

Una dintre ele, Beatrice, care și-a făcut inclusiv un tatuaj „Tate Girl” a declarat pentru Observator că nu se consideră o victimă a fraților Tate. „Brusc a bubuit o ţară întreagă. Dar unde sunt dovezile? Nu poţi să mă treci pe mine ca şi victimă când eu n-am spus că sunt o victimă. Am pe mână tatuajul ăsta, care scrie Tate Girl. Pe care l-am făcut din respect pentru ei”, a spus Beatrice. „Au bătut la uşă exact aşa, m-am dus la uşă, am deschis, mi-au arătat o foaie. Eu le-am zis că e ok să intre în casă şi atunci au intrat 20 de inşi. Cu „Poliţia, nu mişcă nimeni, staţi pe loc!”. Ei au urcat sus la ea în dormitor, aveau uşa închisă cu cheia, au spart uşa, ele au ţipat, dar poliţia nu a văzut că cheia de la dormitor era pe pat. După ce au plecat cu poliţia, amândouă au fost în Franţa”, a mai spus Beatrice.

Citeşte şi: Psihologul criminalist Tudorel Butoi îi face praf pe frații Tate: „De frică, veți tremura, veți transpira și veți împuți cabinetele de anchete! Tratamentul DIICOT vă va pune-n ordine mintea retardă!” | EXCLUSIV

La rândul său, Yasmin, care nu vorbește limba română și care are un tatuaj „Tate owned” (deținută de Tate), a declarat că nu este proprietatea nimănui: „Pot să îmi fac ce tatuaj vreau!”. „Dacă ai fi fost răpită şi violată, atunci la trei zile după ce te-a salvat poliţia, ai merge într-o vacanţă?”, a mai adăugat Yasmin.