El este bărbatul care riscă ani grei de pușcărie după ce s-a căsătorit în secret cu trei femei diferite

Un bărbat din Australia riscă să își petreacă următori ani după gratii, după ca autoritățile au aflat că avea mai multe soţii. El este acuzat de bigamie, după ce s-a căsătorit în secret cu două femei diferite.

10 feb. 2023, 16:25
El este bărbatul care riscă ani grei de pușcărie după ce s-a căsătorit în secret cu trei femei diferite

Unii bărbați adoră să fie căsătoriți! Spre exemplu, un cetățean de 48 de ani din Australia a fost arestat de polițiști, după ce au descoperit că era căsătorit cu trei femei în același timp.

Oamenii legii au aflat că deși era separat de prima soție acesta, nu era divorţat în momentul în care s-a căsătorit cu o a doua femeie, în iulie 2022, conform dailymail.co.uk

Citiți și: Poveste incredibilă! Un bărbat din Iaşi s-a trezit divorţat. Modul incredibil în care soţia lui a reuşit să obţină certificatul de divorţ

Bărbatul era căsătorit cu două femei în același timp

Aceasta nu își amintește de căsătoria anterioară și chiar a declarat în scris că nu a fost niciodată căsătorit cu acte. La sfârşitul anului trecut, bărbatul s-a căsătorit cu o a treia femeie, după ce s-a despărţit şi de a doua sa soție.

Poliția Federală din Australia l-a acuzat pe bărbat de bigamie. Acesta se pare că a mai fost acuzat de fals în declarații în privinţa unor acte legale în legătură cu a doua și a treia căsătorie, despre care nu există acuzații de bigamie.

Ancheta a început după ce prima soție a bărbatului a contactat-o pe a doua soție prin intermediul rețelelor de socializare și i-a dezvăluit presupusa duplicitate.

Polițiștii spun că a doua căsătorie a fost considerată invalidă, deoarece bărbatul era căsătorit legal cu prima lui soție. Bărbatul a declarat că „nu s-a căsătorit niciodată” și că a semnat o „declarație oficială de lipsă de impediment legal la căsătorie”.

Agenții au refuzat să îl elibereze pe cauţiune, înainte de a fi adus în faţa Tribunalului din Perth. Procurorul Kevin Loermans a spus că acuzațiile de înșelăciune și bigamie sunt chestiuni grave.

„Acest tip de înșelăciune și ofensă are un impact de lungă durată și negativ asupra vieții, asupra victimelor și familiilor implicate, iar autorităţile se vor asigura că acuzațiile de acest fel sunt investigate pe deplin”, a spus el într-un comunicat.

Bărbatul riscă acum să își petreacă următorii cinci ani în închisoare.

Citiți și: VIDEO Un Boeing 737 s-a prăbușit în Australia, din cauze încă necunoscute