Poveste incredibilă! Un bărbat din Iaşi s-a trezit divorţat. Modul incredibil în care soţia lui a reuşit să obţină certificatul de divorţ

Plecat la muncă în străinătate, un ieşean s-a trezit... divorţat. Mai mult, fosta lui soţie, despre care habar nu avea că devenise fostă, era deja căsătorită.

03 iul. 2022, 22:26
Poveste incredibilă! Un bărbat din Iaşi s-a trezit divorţat. Modul incredibil în care soţia lui a reuşit să obţină certificatul de divorţ

Poveste incredibilă! Nemulţumit de situaţia în care a fost angrenat împotriva voinţei sale, bărbatul s-a adresat instanţei. Decizia magistraţilor nu l-a mulţumit, însă, aşa că a atacat-o la instanţa superioară, relatează Ziarul de Iaşi.

Adrian Ţ. şi Ecaterina Feraru s-au cunoscut în 1997, iar în 1999 li s-a născut primul copil. Relaţia dintre ei a început să scârţâie când femeia a cunoscut alt bărbat în Italia, cu care a trăit timp de şapte ani. Soţul ştia de relaţia extraconjugală a femeii pe care o dusese în faţa altarului, dar a închis ochii şi a decis să nu iasă din acea căsnicie. Nu au divorţat, dar deja aveau vieţi separate.

În 2015, au plecat amândoi la muncă în Anglia, dar deja nu mai reprezentau un cuplu. Femeia a cunoscut acolo un alt bărbat. În cele din urmă, în 2018,  femeia i-a cerut soţului divorţul, dar acesta a refuzat, invocând dorinţa de a nu destrăma familia. Un an mai târziu, pe când femeia se întorsese în ţară, iar Adrian Ţ. rămăsese în Anglia, soţia i-a propus din nou divorţul, cerându-i să se întoarcă temporar în România pentru a îndeplini formele legale. Din nou, bărbatul a refuzat.

Poveste incredibilă! Modul halucinant în care o femeie a reuşit să bage divorţ fără ca bărbatul ei să afle

În februarie 2020, femeia a mers la starea  civilă şi a cerut întocmirea documentaţiei de divorţ. Iniţial, funcţionarul a refuzat-o, explicându-i că soţul trebuie să depună şi el cerere de divorţ şi să confirme ulterior că nu s-a răzgândit. Femeia a insistat, asigurându-l pe funcţionar că soţul este de acord şi că nu le va face probleme.

Citeste si Au transformat bena unui camion în… piscină şi au traversat oraşul pe ritmurile melodiei „Vara nu dorm”. Petrecăreţii şi “administratorul piscinei” au primit amenzi uriaşe

Funcţionarul s-a lăsat dus de nas şi a întocmit actele, care au fost semnate doar de Ecaterina. A mers chiar cu hârtiile la domiciliul femeii, unde, în locul soţului, a semnat fiica, aceasta susţinând că are acordul verbal al tatălui ei.

La începutul lunii aprilie, Adrian Ţ. era divorţat cu acte în regulă. Trei luni mai târziu, Feraru şi-a schimbat buletinul, iar în august s-a recăsătorit cu bărbatul pe care îl cunoscuse în Anglia. Soţul real a aflat abia în octombrie că fosta nevastă s-a recăsătorit.

Femeia, fiica sa şi funcţionarul au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni. Bărbatul înşelat s-a constituit parte civilă şi a cerut plata sumei de 50.000 lei ca daune morale, depunând la dosar acte prin care arăta că a fost diagnosticat cu depresie. Cererea i-a fost, însă, respinsă pe motiv că nu a fost dovedită legătura dintre faptele fostei soţii şi depresia lui.

Citeste si Detalii macabre în cazul crimei din Dolj, ascunse mai bine de un an. Ucigaşul a păstrat telefonul şi îi trimitea fiului mesaje, pretinzând că este mama lui

Funcţionarul de la starea civilă a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu şi fals intelectual. Ecaterina Feraru a primit aceeaşi pedeapsă, dar pentru instigare la abuz în serviciu, instigare la fals intelectual şi instigare la fals material în înscrisuri oficiale. Fiica celor doi a primit o pedeapsă de 10 luni de închisoare, tot cu suspendare, pentru fals material în înscrisuri oficiale.

Judecătorii au dispus, totodată, desfiinţarea certificatului de divorţ întocmit ilegal. Astfel că, formal, Ecaterina Feraru este căsătorită în prezent cu doi bărbaţi, ea putând fi cercetată pentru bigamie.