El este Bogdan, polițistul de 22 de ani care a salvat un copil de trei ani în ultima clipă. ”Hai, zi ceva! Scoate un sunet, te rog!”

Bogdan este un tânăr polițist din Cugir care la numai 22 de ani a devenit erou, după ce a salvat în ultimul moment un copil de trei ani.

16 mai 2023, 13:52
El este Bogdan, polițistul de 22 de ani care a salvat un copil de trei ani în ultima clipă. ”Hai, zi ceva! Scoate un sunet, te rog!”
El este Bogdan, polițistul de 22 de ani care a salvat un copil de trei ani în ultima clipă. ”Hai, zi ceva! Scoate un sunet, te rog!”

El este Bogdan, polițistul de 22 de ani care a salvat un copil de trei ani în ultima clipă. Tânărul se afla la sfârșitul programului de lucru atunci când a fost solicitat să intervină de urgență la un caz.

Citește și Toalete „în fundul curţii” pentru poliţişti. IPJ Botoşani cumpără ”6 WC-uri din lemn de rășinoase”

El este Bogdan, polițistul de 22 de ani care a salvat un copil de trei ani în ultima clipă

Atunci când a ajuns la fața locului, Bogdan a găsit un copil de doar trei ani zăcând inconștient în fața părinților săi. Deși un echipaj SMURD se deplasa deja către ei, tânărul polițist nu a stat prea mult pe gânduri și i-a acordat, cum a putut el mai bine, primul ajutor micuțului.

La scurt timp după ce a pornit manevrele de resuscitare, copilașul a început să respire, iar echipajul medical sosit la fața locului l-a transportat imediat la spital.

Acum, copilul se află în afara oricărui pericol și asta datorită lui Bogdan.

Povestea impresionantă a tânărului polițist i-a marcat pe superiorii săi care au ținut să o facă cunoscută pe rețelele de socializare.

”Datorită lui un copil de trei ani TRĂIEȘTE! El este Bogdan, are 22 de ani și este polițist în Cugir. Aseară se pregătea să termine programul, când a fost anunțat să se deplaseze urgent la un caz. Un copil de trei anișori era în stare de inconștiență și nu mai respira.

– Echipajul SMURD este pe drum, dar adresa e chiar lângă sediul vostru. Mergi repede și vezi despre ce e vorba, l-a anunțat colegul de la dispecerat.

Bogdan știa foarte bine adresa, era la doar câteva zeci de metri de locul unde se afla, astfel că a ajuns în câteva momente.

În acel apartament, a văzut doi părinți disperați și un copilaș inert.

– Nu mai respiră, a spus mama cu un glas stins și printre lacrimi.
– Dați-mi copilul, i-a răspuns Bogdan întinzând brațele după micuț.

Cu mare grijă, l-a așezat într-o poziție de siguranță și și-a folosit cunoștințele deținute în domeniul acordării primului ajutor.
După câteva clipe, copilul a dat primele semne de viață.
-Hai, zi ceva! Scoate un sunet, te rog! îi șoptea mereu Bogdan.

Câteva secunde a mai durat și micuțul a început să plângă și să întindă mâinile către mama sa care era alături.
Era un semn extraordinar, că cel mic va fi bine!
– Trăiește, a strigat aceasta exact în momentul când în încăpere au intrat cei de la SMURD.

Imediat și-au dat seama despre ce a fost vorba și, în momentul când au preluat copilul stabilizat pentru a-l duce la spital, unul dintre aceștia s-a întors către Bogdan:
– I-ai salvat viața! Felicitări, ai făcut o treabă excelentă! Acest copil trăiește datorită ție!

Bogdan este polițist în cadrul formațiunii de poliție rutieră în Cugir și profesează de doi ani.

Câteva clipe pot fi decisive în viață, iar el a fost acolo, la momentul potrivit!

Felicitări, Bogdan! Îți mulțumim!”, au transmis reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne (MAI) pe Facebook.

Citește și Dosarul polițiștilor „de Dorobanți”. Banii din mitele încasate de doi foști agenți de poliție rutieră urmau să devină rate pentru o Tesla de 55.000 de euro