Toalete „în fundul curţii” pentru poliţişti. IPJ Botoşani cumpără ”6 WC-uri din lemn de rășinoase”

IPJ Botoşani va cumpăra şase toalete din lemn pentru sedii de poliţie care nu sunt racordate la utilităţi. Sindicatul Europol susţine că Poliţia Română înlocuieşte doar lemnul celebrelor wc-uri din fundul curţii.

15 mai 2023, 19:46
Toalete „în fundul curţii” pentru poliţişti. IPJ Botoşani cumpără ”6 WC-uri din lemn de rășinoase”

IPJ  Botoşani va cumpăra şase toalete din lemn pentru sedii de poliţie care nu sunt racordate la utilităţi, menţionând că aceasta este o soluţie temporară până la renovarea posturilor de poliţie.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a anunţat, luni, printr-un comunicat că a publicat săptămâna trecută pe platforma SEAP o ofertă de achiziţie directă pentru şase toalete din lemn.

Bombardierul „Valentino” din Constanţa, care a injurat mascaţii de faţă cu iubita sa, a fost reţinut, anunţă Sindicatul Europol VIDEO

“Acestea vor fi montate în locaţiile în care se impune înlocuirea toaletelor vechi.  Este o soluţie temporară, până la renovarea posturilor de poliţie. Cu privire la această achiziţie, trebuie să ţinem cont şi de specificul zonelor pentru care se realizează aceasta. Cele şase unităţi sunt neracordabile la utilităţi, iar acest lucru se află în directă legătură cu faptul că, în localităţile pentru care se intenţionează realizarea achiziţiei, nu sunt utilităţi”, a transmis IPJ Botoşani.

Potrivit publicaţiei Botoşăneanul, în caietul de sarcini se precizează faptul că în cadrul achiziţiei se doreşte “confecţionarea a şase unităţi clasice WC din lemn de răşinoase, cu dimensiunile de 120 cm x 120 cm x 220 cm, neracordabile la utilităţi”. Întreaga achiziţie se ridică la suma de 9.000 de lei.

Sindicatul Europol: Sunt înlocuite scândurile şubrede şi putrezite ale WC-urilor din fundul curţii posturilor de poliţie.

”Realitatea cruntă cu care ne confruntăm este reprezentată de faptul că posturile de poliţie din mediul rural nu au nici măcar astăzi autorizaţie sanitară de funcţionare, nefiind racordate la sistemul de canalizare şi alimentare cu apă curentă”, au transmis, luni, reprezentanţii SIndicatului Europol.
Potrivit acestora, sunt înlocuite scândurile şubrede şi putrezite ale WC-urilor din fundul curţii posturilor de poliţie.

Marian Godină îl desființează pe Horodniceanu după incidentul din trafic: „A adus niște prejudicii grave imaginii magistraților. Mă aștept să fie destituit din funcție”

”Practic, Poliţia Română înlocuieşte doar lemnul celebrelor wc-uri din fundul curţii care au putrezit din cauza dejecţiilor. Ce să mai vorbim despre faptul că în realitate avem de a face cu gropi săpate efectiv în pământ care periodic sunt doar astupate, iar aşa-zisele „grupuri sanitare” sunt mutate în curtea posturilor de poliţie dintr-un loc în altul, contribuind la poluarea mediului înconjurător”, au mai transmis sindicaliştii pe Facebook.