El este Cristian, polițistul găsit mort în cimitir pe mormântul fiicei sale de un an, de Sfântul Andrei! Bărbatul și-a pus capăt zilelor de ziua onomastică a micuței

Polițistul găsit mort într-un cimitir din Botoșani și-a pus capăt zilelor pe mormântul fiice sale care a decedat la numai un an. Cristian avea 46 de ani și era şef de post în localitatea botoșăneană Stăuceni. Acesta a decis să își încheie socotelile cu viața de Sfântul Andrei, chiar în ziua în care fiica sa ar fi trebuit să își serbeze onomastica.

30 nov. 2023, 14:30
El este Cristian, polițistul găsit mort în cimitir pe mormântul fiicei sale de un an, de Sfântul Andrei! Bărbatul și-a pus capăt zilelor de ziua onomastică a micuței
El este Cristian, polițistul găsit mort în cimitir pe mormântul fiicei sale de un an, de Sfântul Andrei!

El este Cristian, polițistul găsit mort în cimitir pe mormântul fiicei sale de un an, de Sfântul Andrei! Polițistul a fost descoperit mort în cimitir de către un bătrân care venise să aprindă o lumânare.

Citește și ULTIMĂ ORĂ: Polițist găsit împușcat în cimitir! Bărbatul a fost descoperit de un bătrân care voia să aprindă o lumânare

El este Cristian, polițistul găsit mort în cimitir pe mormântul fiicei sale de un an, de Sfântul Andrei!

Imediat, bătrânul a pus mâna pe telefon și a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de Poliție, precum şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Botoşani.

Însă, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa poliţistului.

La scrut timp după descoperirea macabră, colegii polițistului au descoperit ca au de a face cu o tragedie de proporții.

„Astăzi, 30 noiembrie, în jurul orei 10.30, Inspectoratul de Poliție Judeţean Botoșani a fost sesizat cu privire la faptul că, în comuna Vlăsinești, a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.

În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 47 de ani, din municipiul Botoșani.

Totodată, s-a constatat faptul că acesta este polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, fiind încadrat din anul 1996.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând  să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, se arată într-un comunicat al IPJ Botoşani.

Surse din cadrul anchetei spun că polițistul a avut o fetiță, pe nume Andreea, care s-a stins la vârsta de un an, ea fiind înmormântată la cimitirul din Vlăsineşti, locul în care tatăl ei a fost găsit fără suflare de Sfântul Andrei.

Se pare că în dimineața zilei de Sfântul Andrei bărbatul a mers la mormântul fiicei sale şi şi-a pus capăt zilelor, fără să stea pe gânduri.

Colegii bărbatului l-au găsit împuşcat în cap și din păcate, medicii chemaţi de urgenţă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Citește și Andrei, un tânăr de 25 de ani, a renunțat la profesia de polițist pentru a deveni fermier. El deține o fermă de 600 de oi