ULTIMĂ ORĂ: Polițist găsit împușcat în cimitir! Bărbatul a fost descoperit de un bătrân care voia să aprindă o lumânare

Un polițist în vârstă de 47 de ani a fost găsit mort, joi dimineață, în cimitirul din Vlăsineşti, judeţul Botoşani. Descoperirea macabră a fost făcută de un bătrân care voia să aprindă o lumânare.

30 nov. 2023, 12:36
ULTIMĂ ORĂ: Polițist găsit împușcat în cimitir! Bărbatul a fost descoperit de un bătrân care voia să aprindă o lumânare
ULTIMĂ ORĂ: Polițist găsit împușcat în cimitir!

Polițist găsit împușcat în cimitir! Atunci când l-a văzut pe polițist zăcând pe o alee din cimitir, bărbatul a rămas încremenit. Imediat a pus mâna pe telefon și a sunat la 112.

Citește și Andrei, un tânăr de 25 de ani, a renunțat la profesia de polițist pentru a deveni fermier. El deține o fermă de 600 de oi

Polițist găsit împușcat în cimitir!

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliţiei, precum şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Botoşani.

Însă, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa poliţistului în vârstă de 47 de ani.

Colegii bărbatului au găsit lângă trupul neînsuflețit al acestuia un pistol, în timp ce medicii au stabilit că acesta avea o plagă împuşcată ce i-a fost fatală.

Din primele informații oferite de polițiștii care au intervenit la fața locului, bărbatul găsit mort se numește Gheban Cristian și a fost șef al Postului de poliție Stăuceni. Acesta a fost angajat al I.P.J. Botoșani încă din anul din anul 1996 și avea gradul profesional de agent șef principal.

Acesta era extrem de iubit și apreciat de toți colegii care au numai cuvinte de laudă la adresa lui.

În acest caz, oamenii legii au deschis o anchetă și urmează să stabilească cum anume a murit bărbatul. Aceștia iau în calcul inclusiv varianta sinuciderii.

Citește și Bărbatul confundat de polițiști cu ucigașul afaceristului Adrian Kreiner va da statul român în judecată. Laurențiu Lăcătușu: ”Mi-e și rușine să merg pe drum că strigă oamenii după mine”