El este Dani, adolescentul de 17 ani mort în accidentul de pe DN1. Era pe scuter și mergea pe contrasens

Un accident rutier grav a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, pe DN1, în localitatea Veștem. Un tânăr de 17 ani, care mergea pe un scuter pe contrasens, a murit după ce a fost lovit în plin de un autoturism.

20 ian. 2023, 09:31
El este Dani, adolescentul de 17 ani mort în accidentul de pe DN1. Era pe scuter și mergea pe contrasens

Un accident rutier grav a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, pe DN1, în localitatea Veștem. Un scuter a fost lovit în plin de un autoturism. În urma impactului, Dani, un adolescent în vârstă de 17 ani, care se afla pe moped, a murit pe loc.

Dani avea 17 ani și era din localitatea Veștem. Miercuri noapte, după ora 01:00, a plecat la plimbare cu scuterul alături de un prieten. Se îndreptau către o benzinărie, de unde aveau de gând să cumpere băuturi alcoolice, scrie Ora de Sibiu. La un moment dat, cei doi tineri au intrat pe contransens pentru a scurta drumul, dar au fost loviți în plin de o mașină condusă regulamentar de un bărbat din Constanța. În urma impactului, Dani a murit pe loc.

Citește și: Accident cu două microbuze și un autoturism în Sibiu. Mai multe persoane au ajuns la spital

„Ai plecat prea devreme! Dumnezeu să te odihnească în pace, verișorul nostru! Nu te vom uita niciodată!”, a scris Georgiana, verișoara lui Dani, pe Facebook.

Citește și: Accident teribil la Sibiu. Maşina a fost făcută zob, trei persoane au ajuns la spital VIDEO

Celălalt băiat aflat pe scuter în momentul impactului este în stare foarte gravă. A fost operat de urgență după ce a suferit traumatisme severe, fiindu-i afectate organele interne. În prezent, el este internat pe secția ATI, fiind intubat și ventilat mecanic.