El este fotbalistul român din Italia care a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru abuz

Daniel Onescu este fotbalistul român din Italia care a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol. Împreună cu alți colegi care erau legitimați la Virtus Verona, în Serie C au fost găsiți vinovați pentru că au abuzat sexual o tânără de 20 de ani, în ianuarie 2020.

31 ian. 2023, 16:52
El este fotbalistul român din Italia care a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru abuz

Cinci foști jucători ai clubului Virtus Verona sunt acuzați de violență sexuală în grup asupra unei studente. Printre ei se numără și fotbalistul român Daniel Onescu (29 de ani) și italienii Edoardo Merci (23 de ani) , Gianni Manfrin (29 de ani), Stefano Casarotto (26 de ani)  și Guido Santiago Visentin  (23 de ani).

Citiți și: Marian Aliuţă, avertizat de Nuţu Cămătaru: „Ai grijă cum mergi!”. Cum a fost pus fotbalistul gaj de Gigi Becali VIDEO

Sentința a fost pronunțată pe 31 ianuarie, de către judecătorul ședinței preliminare Paola Vacca, scrie publicația italiană Il Corriere del Veneto.

Daniel Onescu nu a participat la viol, în schimb a filmat totul cu telefonul mobil

Studenta de 20 de ani ar fi fost îmbătată și apoi supusă unui act sexual fără consimțământ. Cei patru fotbaliști italieni au profitat de ea, în timp ce mijlocașul român Daniel Onescu, ar fi filmat violul cu telefonul mobil.

Tânăra a declarat la audieri că în urmă cu trei ani a mers la apartamentul unuia dintre cei cinci fotbaliști, cu care era colegă de școală, iar acolo i-a găsit și pe ceilalți patru.

În tot acest timp, jucătorii au fost anchetați și audiați, însă de fiecare dată, fotbaliștii au susținut că sunt nevinovați. În cadrul procesului, procurorul a luat act de despăgubire dar a considerat că aceasta nu exclude răspunderea penală a tinerilor, solicitând și obținând câte șase ani de pedeapsă pentru fiecare.

Luni, la finalul procesului judecătorul Paola Vacca i-a condamnat pe cei cinci fotbaliști la câte 6 ani de închisoare.

Rechizitoriul confirmă faptul că fotbalistul român Daniel Onescu este singurul care nu a întreținut relații sexuale cu studenta. În prezent,  Daniel Onescu este legitimat la Dolomiti Bellunesi, în Serie D, este căsătorit și are doi copii.

Citiți și: Tragedie în fotbalul românesc! Un fotbalist din Liga 1 a murit la doar 36 de ani. Suferea de o boală cruntă!