Marian Aliuţă, avertizat de Nuţu Cămătaru: „Ai grijă cum mergi!”. Cum a fost pus fotbalistul gaj de Gigi Becali VIDEO

Gigi Becali a luat bani cu împrumut de la Nuţu Camataru, acum 20 de ani, şi i-a pus gaj pe Florentin Dumitru, Mirel Radoi şi Marian Aliuţă, cei mai reprezentativi fotbalişti de la Steaua (FCSB).

24 ian. 2023, 09:23
Marian Aliuţă, avertizat de Nuţu Cămătaru: „Ai grijă cum mergi!”. Cum a fost pus fotbalistul gaj de Gigi Becali VIDEO
Marian Aliuţă, avertizat de Nuţu Cămătaru: "Ai grijă cum mergi!". Cum a fost pus fotbalistul gaj de Gigi Becali

Marian Aliuţă, avertizat de Nuţu Cămătaru. Primul care a vorbit despre acest subiect a fost Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF. „Eu ştiu un conducător din România care a luat bani mulţi de la Nuţu Cămătaru. Nuţu Cămătaru a ajutat fotbalul, nu l-a distrus! A dat împrumut de sute de mii de euro la un patron. Acel om a ţinut echipa cu banii de la Nuţu Cămătaru. Uite că a făcut-o. O echipă tare din Bucureşti”, a declarat Dumitru Dragomir.

Ulterior, chiar Florentin Dumitru avea să confirme varianta: „La un moment dat, eu, Aliuţă şi Rădoi eram daţi cumva. La momentul ala, când venea cu bani nea Gigi, lua de la Nuţu. Eram daţi acolo, aveam foile în alb. Nu l-am cunoscut faţă în faţă pe Nuţu Cămătaru. Nici nu îmi doresc. Eu mă feresc de lucrurile astea”, a apus Florentin Dumitru.

Citeşte şi: Nuţu Cămătaru putea să preia Steaua, dar a refuzat în favoarea lui Gigi Becali

Acum, invitat la podcast-ul realizat de Geanina Iacob, a venit rândul lui Marian Aliuţă să comenteze subiectul. „Aşa e! Eu mă mai vedeam cu Nuţu în perioada aia şi îmi spunea „Ai grijă cum mergi! Să nu-ţi rupi piciorul, că am actele aici!”. În perioada aia, nea Gigi nu prea avea bani cash, avea terenuri, nu prea se vindeau, aşa că lua bani d ela Nuţu şi trebuia să lase o garanţie”, a spus Marian Aliuţă.

Citeşte şi: BOMBĂ în SHOWBIZ! Fost fotbalist de la Steaua şi Rapid, prins cu AMANTA. Şi-a înşelat soţia cu o ispită de la „Insula Iubirii” FOTO

De altfel, în cartea sa, Nuţu Cămătaru povesteşte că Viorel Păunescu i-a propus lui prima dată să preia Steaua, în 2003, dar a refuzat, pentru că nu stăpânea domeniul, şi l-a recomandat pe Gigi Becali, care la acea vreme deja împrumutase asociaţia condusă de Viorel Păunescu cu mai multe milioane de dolari. „Îl știu de mult (n.r. – pe Gigi Becali) și mereu l-am ținut. Și cu bani și cu șmecherie. Eram cu el și cu Oneață la Lido, la Hotel, când mi-a propus Păunescu să intru eu la Steaua. Poți să-l întrebi pe Nețoiu, că era și el acolo. I-am spus lu’ Viorel că nu intru în fotbal, că nu mă pricep și că să-l bage pe Gigi”, a povestit Nuțu Cămătaru.

@unpodcast.ro Din cauză că nu avea bani cash într-o anumită perioadă, Gigi Becali s-a împrumutat la Nuțu Cămătaru și a pus gaj câțiva fotbaliști ai Stelei. Detalii la UN PODCAST. Ai link-ul de acces în descriere. #UnPodcast #MarianAliuta# GeaninaIacob# winbet #noroculeinmanata ♬ sunet original – UN PODCAST