El este secretul succesului lui Adele – FOTO

Paradoxal, Adele a fost aruncată pe culmile succesului de albumul compus în urma celei mai mari suferinţe din viaţa ei. Vinovatul a rămas ascuns până de curând, dar s-a descoperit că acesta este fotograful Alex Sturrock, cu care artista a avut o relaţie în perioada 2008-2009.

RomaniaTV.net
05 apr. 2012, 09:17

Bărbatul care a ajutat-o indirect pe Adele să iasă din mediocritate şi să devină una dintre cele mai premiate şi apreciate artiste ale momentului a rămas un mister până acum. Dar presa l-a descoperit: este vorba de fotograful Alex Sturrock.

Potrivit unui prieten al lui Alex, cei doi au format un cuplu în perioada 2008-2009, dar după ruperea relaţiei Adele a suferit îngrozitor. A încercat să-şi înece amarul în alcool şi tocmai atunci a lovit-o inspiraţia. Au rezultat piesele de pe albumul „21”, cel care i-a adus succesul şi de pe care cele mai cunoscute piese sunt „Someone Like You”, „Set Fire to the Rain” şi „Rolling in the Deep”.

„El şi Adele s-au cunoscut prin nişte prieteni comuni şi s-au plăcut încă din start. Au făcut apoi câteva şedinţe foto împreună şi de acolo a început relaţia. A fost ceva foarte intens, îşi petreceau tot timpul împreună”, este declaraţia prietenului lui Alex, care explică pe undeva suferinţa îndurată de Adele la ruperea relaţiei.

Deşi nu a ascuns niciodată că marele ei succes s-a născut dintr-o imensă suferinţă, Adele a preferat să nu dezvăluie numele bărbatului care a rănit-o. Nu pentru că n-ar mai vrea să audă de el, deoarece îi este pe undeva recunoscătoare, ci pentru a evita declanşarea unei „vânători de vrăjitoare” din partea paparazzilor. Aflarea secretului era însă doar o chestiune de timp.