El este Tan, bărbatul care a băut zilnic alcool, timp de 30 de ani! Medicii au fost șocați când l-au văzut VIDEO

Un bărbat în vârstă de 68 de ani i-a șocat pe medicii din China, din cauza dimensiunilor bizare ale corpului său. Pensionarul a băut un litru de vin de orez în fiecare zi, timp de 30 de ani.

03 dec. 2022, 00:12
El este Tan, bărbatul care a băut zilnic alcool, timp de 30 de ani! Medicii au fost șocați când l-au văzut VIDEO

Medicii din China au rămas șocați când au văzut cum arată Tan, un pensionar de 68 de ani, care timp de 30 de ani a băut câte un litru de alcool pe zi.

Bărbatul fost comparat chiar cu Hulk, super eroul Marvel, din cauza dimensiunilor bizare ale corpului său, provocate de obiceiul lui nesănătos.

Citiți și: VIDEO. Accident teribil în China. Maşina a zburat 15 metri după ce a lovit un parapet de beton

Tan, un bărbat din orașul Ziangyang, provincia Hunan, a băut un litru de vin de orez în fiecare zi, timp de 30 de ani.  Din cauza acestui stil de viață și al dependenței de alcool, a ajuns să dezvolte mai multe tumori în partea superioară a corpului, potrivit click.ro

Vinul de orez joacă un rol important în bucătăria asiatică, iar chinezii folosesc acest tip de vin de orez aproape zilnic pentru gătit. Vinul de orez este condimentul alcoolic standard în bucătăria chinezească.

Boala cu care a fost diagnosticat bărbatul

Medicii l-au investigat pe pensionar și l-au diagnosticat cu boala Madelung, o afecțiune extrem de rară care provoacă apariția unor tumori grase în partea superioară a corpului. Pensionarul le-a mărturisit că ajunsese să bea alcoolul ca pe apă, iar acest obicei s-a întins pe o durată de mai bine de trei decenii.

Tan a mai dezvăluit că familia lui l-a lăsat să consume vin de orez când avea doar 13 ani, iar după ce a împlinit vârsta de 40 de ani, alcoolul a devenit o componentă constantă în dieta lui zilnică. Primele umflături cu grăsime au apărut în anul 1997, iar în anul 2011, gâtul lui ajunsese deja la dimensiunile șocante de acum.

Medicii chinezi spun că îl opera pe pensionar, însă există riscul foarte mare ca tumorile să reapară, dacă Tan nu renunță complet la consumul de alcool.

Bărbatul are acum gâtul de dimensiunile taliei unei persoane obișnuite, iar respirația îi este îngreunată din cauza tumorilor, conform The Sun.

„Există doar 400 și ceva de persoane în toată lumea care suferă de această boală, iar dintre acestea, în jur de 200 sunt din China”, a povestit medicul Xiao Xuping, de la spitalul Hunan”.

Citiți și: Protestele din China s-au transformat în manifestații violente împotriva regimului comunist! Autoritățile au scos tancurile pe străzi – VIDEO