Nea Mărin o pune la încercare pe Iulia Albu: „Nu ai nici un motiv să-ți fie teamă”

Cum se descurcă Iulia Albu atunci când vine vorba de provocările pe care Nea Mărin i le aduce în ultimele ediții din sezonul „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg”.

10 ian. 2023, 19:54
Nea Mărin o pune la încercare pe Iulia Albu: „Nu ai nici un motiv să-ți fie teamă”
Cum se descurcă Iulia Albu în emisiunea lui Nea Mărin

Iulia Albu, Oase, Eliza și Cosmin Natanticu sunt cei care îl însoțesc pe Nea Mărin la Negrești-Oaș în acest sezon din emisiunea „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg”. Sezonul acesta se încheie săptămâna aceasta cu cele trei ediții difuzate luni, marți și miercuri de la 20.30, pe Antena 1.

„Este prima oară când vin la Nea Mărin. El mi-a mai spus să vin, dar eu simt nevoia să cunosc mai bine omul. Acum îl cunosc suficient de bine ca să-mi dau seama că, dacă stai la locul tău și îți faci munca, nu ai nici un motiv să-ți fie teamă. Așa că am venit”, a declarat Iulia Albu.

Citește și: Denise Rifai, criticată dur de Iulia Albu: „Nu e o pungă? E o geantă?”

Criticul de modă și-a pregătit din timp ținutele, atât pentru vizita la o fermă de vaci, cât și la o pălicie tradițională. Râmâne de văzut  cum se va descurca aceast în fața amenințărilor care îi vizează prețioasele haine.

„Partea cea mai interesantă pentru mine este că nu știu cu ce să asemăn ce urmează aici, în Negrești-Oaș”, a spus Oase, care a mai participat în emisiunea lui Nea Mărin.

„Am ceva emoții, trebuie să recunosc”, a mărturisit Cosmin Natanticu, înainte de a se supune provocărilor.

Pentru Eliza Natanticu cel mai greu este programul impus de format. „Mie dimineața îmi ia foarte mult să mă trezesc. O zi îmi ia ca să mă trezesc”. Aceasta a izbucnit în lacrimi în timpul unei misiuni într-o păstrăvărie, relatează avantaje.ro.

Citește și: Raluca Bădulescu și-a alarmat fanii! Cum a apărut îmbrăcată într-o parcare subterană