El i-a dat putere lui Cătălin Striblea să treacă peste accidentul vascular. Cine este Vladimir VIDEO

Vladimir, fiul în vârstă de doar 7 ani al lui Cătălin Striblea, este cel care i-a dat putere realizatorului România TV să se recupereze după accidentul vascular cerebral. Jurnalistul România TV spune că în cele peste două luni petrecute în spital gândul lui a fost mereu la fiul său.

27 iun. 2013, 10:02

Cătălin Striblea împreună cu fiul său Vladimir au fost invitaţii emisiunii „Glossy News” joi dimineaţă, la România TV. Cu această ocazie, jurnalistul a dezvăluit motivul care i-a dat puterea să treacă peste momentul atacului cerebral.

Este foarte important să ştii că ai pe cineva acasă şi că te aşteaptă şi care chiar îţi simte dorul. Pe Vladimir l-am văzut la două-trei săptămâni după accident, până atunci nu l-am văzut, nici nu ştiu exact ce i-au spus, de ce sunt în spital, a fost o întâlnire surprinzătoare şi pentru mine şi pentru el”, a povestit Cătălin Striblea, adăugând că după, a început să îşi vadă des copilul.

Citeşte şi

Cătălin Striblea încearcă acum să işi petreacă şi mai mult timp împreună cu fiul său. În ultimul timp copilul este iniţiat în tainele şah-ului de către tată.

„Avem, o carte de şah, pe care o avem de la bunicii lui, de la părinţii mei, o carte despre primii paşi în şah, în care partide celebre de şah şi strategii de şah sunt transpuse într-o poveste”, a amintit jurnalistul România TV.

Citeşte şi Cătălin Striblea REVINE la România TV. Noua serie „Ultima oră”, de duminică la ora 22,00

Cătălin şi fiul lui au dezvăluit că vacanţa de vară o vor petrece împreună în Anglia, unde Vladimir va participa la un concurs.

„Voi pleca în Anglia, voi face antrenament cu Luca Podolski. Este un jucător foarte bun de la Arsenal, trebuie să fac un clip de un minut, cu cele mai bune miscări, că e un concurs”, a explicat Vladimir.

Deşi atunci când va creşte, Vladimir îşi doreşte să urmeze o carieră militară, el ştie exact ce are de făcut şi dacă va ajunge preşedinte.

„Dacă aş fi preşedinte pentru o zi aş mări pensia cu 30%”, a spus Vladimir.