Ela Crăciun face terapie cu apă pentru a scăpa de energiile negative, în Bali: „Scopul este restabilirea echilibrului energetic”

Ela Crăciun se tratează în Bali cu ritualuri străvechi de vindecare, celebră în rândul turiștilor care vin să se bucure de insulă.

22 aug. 2023, 23:31
Ela Crăciun face terapie cu apă pentru a scăpa de energiile negative, în Bali: „Scopul este restabilirea echilibrului energetic”
Ela Crăciun se tratează în Bali cu ritualuri străvechi

Ela Crăciun se află în Bali, acolo unde a decis să apeleze la o terapie străveche de vindecare. Este vorba despre trapia cu apă, un ritual celebru pentru beneficiile sale. Aflată în vacanță cu familia, vedeta s-a bucurat din plin de tot ceea ce oferă superba insulă și a vizitat plaje, temple și SPA-uri, dar a trecut și pe la tămăduitorii locali.

Citește și: Ela Crăciun a slăbit 10 kilograme după ce a renunţat la diete. Care este, de fapt, secretul

„Eu sunt dintotdeauna deschisă la astfel de ritualuri. Bali este o locație incredibil de frumoasă, cu o energie aparte. Când spui Bali, spui clar și masaj, spui și spiritualitate, și implicit tehnici de vindecare, așa că nu puteam rata ocazia și am încercat pe pielea mea această terapie.

Cel mai mult m-a bucurat că s-a desfășurat totul în natură și că întregul ritual a fost realizat de cineva chiar de pe insulă. Scopul acestei terapii cu apă este restabilirea echilibrului energetic și curățarea oricărei încărcări negativa. Eu chiar și acasă am propriile mele ritualuri.

Îmi place să mă încarc cu energie chiar și din lucruri aparent banale, care însă pentru mine sunt extrem de benefice. O cadă cu spumă, o lumânare și un bețișor parfumat, reușesc să îmi asigure mie un început de zi fabulos”, a povestit Ela Crăciun, potrivit spectacola.ro.

Citește și: Alexandra Dinu a reacționat dur! Îl face praf pe Bobby Păunescu, după ce s-a scris că acesta ar fi filmat-o în timp ce dormea, în vila lui din Positano

Aflată pentru prima oară în această destinație exotică, Ela Crăciun a luat o pauză de la activitățile cotidiene, în care jonglează între rolul de mamă, soție și femeie de succes și face exact ceea ce susține: își acordă timp și face lucruri care îi aduc bucurie și liniște sufletească.

Vedeta a vizitat și Pădurea Maimuțelor, terasele de orez, plantațiile de cafea, cascade, temple și sate tradiționale.