Ela Crăciun a slăbit 10 kilograme după ce a renunţat la diete. Care este, de fapt, secretul

Ela Crăciun a slăbit peste 10 kilograme în ultimul an deşi a renunţat la orice dietă, ba, mai mult, şi-a permis să mănânce dulciuri aproape în fiecare zi, preferatele sale fiind savarinele.

31 mart. 2023, 16:32
Ela Crăciun a slăbit 10 kilograme după ce a renunţat la diete. Care este, de fapt, secretul
Ela Crăciun a slăbit 10 kilograme după ce a renunţat la diete. Care este, de fapt, secretul

Ela Crăciun a slăbit 10 kilograme după ce a renunţat la diete. Secretul prezentatoarei TV constă într-o mentalitate sănătoasă, care i-a permis să renunțe la presiunea constantă a curelor de slăbit.

„Am slăbit în decurs de un an de zile, în momentul în care mi-am spus că nu mai vreau să țin nicio dietă, pentru că efectiv eram disperată de atâtea tentative nereușite. Mi-am propus să mănânc orice îmi doresc, în decursul a trei mese pe zi, nimic între mese, iar dacă voiam o prăjitură, luam doar jumătate sau un sfert din porție, însă niciun alt carbohidrat la masa respectivă. Încet și sigur am slăbit astfel 10 kilograme. Însă, după ce am realizat această schimbare, pielea s-a lăsat destul de mult în zona taliei și a coapselor”, a declarat Ela Crăciun.

Citeşte şi: Dieta lui Ion Iliescu. Secretul culinar care îl ajută pe fostul preşedinte să se bucure de viaţă, sănătos tun, chiar şi la 93 de ani

Pentru a rezolva problema tonifierii, vedeta a apelat la o procedură care a ajutat-o să capete aspectul ferm al pielii mult visat: „Nu aș vrea neapărat să mai slăbesc, cât să îmi remodelez puțin corpul. Este un dermo-masaj cu role, care te drenează și tonifică. Deja la nivelul pielii se simte o senzație mult mai fină, iar atunci când vine vorba de slăbit eu sunt prima care își dorește să încerce tot ce e mai nou în domeniu”.

Citeşte şi: Dieta extremă pe care a ținut-o Mihai Trăistariu. Artistul abia se mai ținea pe picioare: „Am căzut într-o stare de leșin și mi-am dat seama că nu este chiar ok”

Vedeta a mai spus că femeile au nevoie de momente de răsfăț. „Doar când suntem capabile să ne oferim singure prețuirea de care avem nevoie putem oferi celorlalți din iubirea noastră necondiționată, care începe înainte de toate cu iubirea de sine. Spuneți da salonului de înfrumusețare, spuneți da sălii de fitness, masajului, oricărui obicei de răsfăț care vă redă încrederea în propriile forțe”, a închieat Ela Crăciun.