Ela și Petrică sunt împietriți de durere! Tinerii și-au pierdut bebelușul chiar înainte să se nască: „Îngerașul meu a vrut să mă vegheze de sus”

Noul an a venit cu o tragedie cumplită în familia lui Petrică și a Elei. Câștigătorii sezonului 4 al emisiunii ”Mireasa” sunt împietriți de durere, după ce Ela a pierdut sarcina, la scurt timp după ce tinerii au anunțat că vor deveni părinți pentru prima dată.

07 ian. 2023, 20:05
Ela și Petrică sunt împietriți de durere! Tinerii și-au pierdut bebelușul chiar înainte să se nască: „Îngerașul meu a vrut să mă vegheze de sus”

Ela și Petrică sunt împietriți de durere! Tinerii care până de curând, zburdau de fericire pentru că urma să vină pe lume primul lor copil, sunt zdrobiți de durere și nu pot să își revină din șocul pierderii bebelușului lor nenăscut.

Citește și Ce făcea Petrică Mâțu Stoian înainte să moară. Steliana Sima, noi dezvăluiri despre bunul ei prieten: „Am făcut și eu același lucru!”

Ela și Petrică sunt împietriți de durere!

Înainte de sărbători, Ela și Petrică erau în culmea fericirii și au anunțat printr-o postare pe rețelele de socializare că urmează să devină părinți. Din păcate, fericirea lor a fost umbrită chiar în primele zile a noului an, când Ela a pierdut sarcina.

Devastată de durere, bruneta a publicat recent, pe rețelele de socializare o fotografie de pe patul de spital și a transmis un mesaj foarte dureros.

„Îngerașul meu a vrut să mă vegheze de sus… O să te port mereu în suflet și în gând.”, a scris Ela, pe Insatgram.

Petrică este în stare de șoc și spune că pierderea copilului i-a lăsat un gol în suflet care nu va mai fi umplut niciodată.

„În loc să fie o zi de bucurie, este o zi de tristețe. Rămânem cu un gol în suflet, care trebuia să fie umplut de el/ea”, a scris Petrică pe rețelele de socializare.

Cei doi așteptau cu nerăbdare ca după sărbători să afle care este sexul bebelușului însă din păcate bucuria lor s-a transformat într-o durere imensă.

„Când am primit vestea am fost foarte bucuroși amândoi, prima reacție a mea a fost „E băiat!”. Ce va fi, să fie sănătos, să crească mare și să ne aducă bucurii. E însărcinată acum în aproape 3 luni. După sărbători trebuie să mai mergem la un control și atunci vom afla dacă vom avea băiețel sau fetiță.”, dezvăluia Petrică într-un interviu recent, potrivit spynews.ro.

Atunci când au aflat cumplita veste, fanii cuplului au inundat rețelele de socializare cu mesaje de susținere.

„Off! Doamne ferește ce rău îmi pare, fii puternică Ela, multă sănătate!”, „Doamne ferește, multă putere, să treceți peste acesta nenorocire!”, „Doamne, ce veste urâtă! Îmi pare atât de rău pentru ei!”, „Îmi pare rău. Era un copil dorit și așteptat cu mare drag. Așa a vrut Dumnezeu. Păcat!”, „Trist și dureros!”, „Vai, îmi pare tare rău, nu trebuia să se întâmple asta, dar nu disperați, dragii mei! Dumnezeu ne dă totul când trebuie! Multă sănătate și încredere!”, „Fiți puternici, dragii mei, e așa o durere mare! Dumnezeu să vă dea putere să treceți peste așa mare durere!”, sunt doar câteva dintre mesajele susținătorilor, postate pe rețelele de socializare.

Citește și Simona Florescu trece prin momente de cumpănă! Artista și-a anulat spectacolele din cauza unei probleme de sănătate