Sarcina îi dă bătăi de cap lui Theo Rose! Artista se confruntă cu noi probleme și a cerut ajutorul fanilor săi : ”Spuneți-mi dacă știți, m-ar ajuta”

Theo Rose se confruntă în continuare cu probleme specifice femeilor gravide. Artista este în culmea fericirii după ce a aflat că va aduce pe lume un băiețel, însă sarcina îi cam dă bătăi de cap în ultima vreme. Recent, cântăreața le-a cerut sfatul fanilor săi de pe rețelele de socializare într-o problemă delicată.

05 ian. 2023, 21:20
Sarcina îi dă bătăi de cap lui Theo Rose! Artista se confruntă cu noi probleme și a cerut ajutorul fanilor săi : ”Spuneți-mi dacă știți, m-ar ajuta”
Sarcina îi dă bătăi de cap lui Theo Rose!

Sarcina îi dă bătăi de cap lui Theo Rose! Să fii femeie gravidă nu este ușor! Acest lucru l-a învățat Theo Rose pe propria piele, după ce în ultima vreme s-a confruntat cu mai multe probleme specifice femeilor gravide.

Citește și Theo Rose rupe tăcerea despre despărţirea de Alex Leonte. „A fost greu să mă obişnuiesc, a fost grea separarea”

Sarcina îi dă bătăi de cap lui Theo Rose

În urmă cu câteva săptămâni, artista a avut niște probleme destul de grave pe care și le-a rezolvat cu ajutorul perfuziilor, însă de această dată vedeta s-a confruntat cu altfel de ”neplăceri”.

Este vorba despre celebrele pofte, pe care toate femeile însărcinate le au în această perioadă.

Recent, Theo Rose a avut poftă de un corn cu gem sau de un ștrudel cu vișine. Cum artista se afla la filmările pentru serialul ”Clanul” și nu găsea nicăieri prin împrejurimi ceea ce își dorea cu ardoare, le-a cerut ajutorul fanilor săi de pe rețelele de socializare.

”Am o problemă de gravide. Aș mânca corn cu gem, ștrudel cu vișine, proaspete. De unde iau? Prin zonă pe unde filmăm noi nu au la patiseriile astea. Nu este ce trebuie. Nu e gustul la care mă aștept eu, a, gustat. Spuneți-mi dacă știți, m-ar ajuta”, a spus Theo Rose pe Instagram.

În cele din urmă, pofta viitoarei mămici a fost satisfăcută după ce un prieten i-a dus ce și-a dorit.

Theo Rose, probleme de sănătate în prima zi din 2023

Însărcinată în trimestrul al doilea, cântăreaţa a susţinut mai multe concerte în noaptea de Revelion. Deşi avea dureri, a continuat să cânte. După concerte, Theo Rose le-a povestit fanilor care o urmăresc pe rețelele sociale despre păţanie.

“Prima problemă nouă în 2023, problemă nouă zic, pentru că mai sunt altele din 2022 cu care am intrat în 2023. Nu s-au putut rezolva toate că na…

Eu mi-am scos o măsea de minte acum câțiva ani, vreo 6 ani, jos pe partea dreaptă. Problema este că astăzi m-a jenat zona toată ziua și după cântări m-am uitat să văd ce e.

Îmi iese o măsea! Există vreo șansă să îmi iasă tot măsea de minte sau aveam vreo măsea de rezervă și s-a gândit să iasă acolo?”, a spus Theo Rose pe Instastory.

După concerte, Theo Rose s-a bucurat de noaptea de Anul Nou alături de iubitul ei, Anghel Damian.

Citește și Theo Rose și Anghel Damian au dezvăluit sexul bebelușului pe care-l așteaptă, fără să-și dea seama. Detaliul care i-a dat de gol