Elan Schwartzenberg, posibil candidat la Primăria Capitalei

Încă o celebritate din România râvneşte la scaunul lui Sorin Oprescu. După personaje precum Sânziana Buruiană sau Irinel Columbeanu, a venit rândul unui patron de televiziune să intre în lupta pentru Bucureşti. Fostul soţ al Mihaelei Rădulescu şi proprietar al postului Realitatea TV, Elan Schwartzenberg, va candida la Primăria Capitalei, potrivit ziuanews.ro. În replică, Elan Schwartzenberg susţine că habar nu are de fluturaşii.

RomaniaTV.net
06 apr. 2012, 11:34
Elan Schwartzenberg, posibil candidat la Primăria Capitalei

În zona Palatului Victoria au apărut sute de fluturaşi care îl prezintă pe Elan Schwartzenberg drept candidat la Primăria Capitalei. În fluturaşul distribuit, patronul Realităţii TV îşi prezintă şi atuu-rile pe care crede că le are pentru a fi primarul Bucureştilor: „Prosper om de afaceri. Experienţă în tranzacţii imobiliare. Proprietar Realitatea TV. Personalitate a vieţii publice. Cetăţean global: român, israelian, rezident Monaco„.

Elan Schwartzenberg susţine că habar nu are de fluturaşii prin care se anunţă candidatura sa la Primăria Capitalei. „Nu cunosc subiectul, nu ştiu nici de fluturaşi, nu cunosc subiectul, nu candidez la nimic. Sunt cu fiul meu în week-end, nu ştiu subiectul, habar n-am de ceea ce discutaţi„,a spus Elan Schwartzenberg.

Omul de afaceri a dat acelaşi răspuns şi în ceea ce priveşte vizita pe care ar fi făcut-o la PDL, unde ar fi participat la o şedinţă a pedeliştilor: „Încă o dată: sunt cu fiul meu la Monaco. Mă aflu la Monaco în secunda asta. În rest, nu ştiu pe unde umblu, ce fac, unde am fost, ce candidez, habar n-am„.