Ele sunt Alesia și Georgiana, doi îngeri fără aripi care se luptă pentru viața lor! Georgiana Lobonț face apel la oamenii cu suflet mare

Alesia și Geoargiana sunt doi îngeri fără aripi cu care viața a fost extrem de nedreaptă. Deși nu se cunosc cele două au ceva în comun și anume, au fost diagnosticate cu două boli rare extrem de grave care le pun viața în pericol. Georgiana Lobonț a făcut apel la oamenii cu suflet mare.

23 ian. 2024, 12:43
Ele sunt Alesia și Georgiana, doi îngeri fără aripi care se luptă pentru viața lor! Georgiana Lobonț face apel la oamenii cu suflet mare
Ele sunt Alessia și Georgiana, doi îngeri fără aripi care se luptă pentru viața lor!

Ele sunt Alessia și Georgiana, doi îngeri fără aripi care se luptă pentru viața lor! La cei doi ani și jumătate ai săi, Alesia Maria a primit un diagnostic crunt: Cancer vaginal, singurul caz de acest fel întâlnit la un copil în România.

Citește și Zile libere 2024. Urmează o minivacanţă de 6 zile după ziua liberă de Unirea Principatelor de miercuri

Ele sunt Alessia și Georgiana, doi îngeri fără aripi care se luptă pentru viața lor!

Cu toate acestea, Alesia mai are o șansă însă familia nu își permite să o ducă la tratament în Franța, acolo unde ar trebui să fie supusă unei operații extrem de grele.

Drama micuței a impresionat-o pe cântăreața Georgiana Lobonț care a făcut apel la oamenii cu suflet mare să o ajute să trăiască.

”Alesia Maria fetiță de 2 si si 5 luni din Mijloceni Bârgăului diagnosticată cu cancer vaginal singurul caz din România are nevoie de ajutor. Aceasta urmează să plece în Franța pentru mai multe investigații și operație, însă, mai are nevoie de bănuți, costurile tratamentului fiind foarte mare. Orice bănuț contează. Aveți cont de România și unul de Anglia, ambele aparțin mamei. Cei care nu puteți ajuta cu bănuți o distribuire e bine venită, să o vadă cât mai mulți oameni să o ajute.

Mulțumesc anticipat.

Titular: ROXANA COTI

IBAN: RO74RZBR0000010025499830

Valuta: Lei

Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod swift: RZBRROBU”, a scris Georgiana Lobonț pe pagina sa de Instagram.

Și Georgiana se luptă încă din copilărie cu o boală rară care îi afectează întreg sistemul circulator. În lipsa unei intervenții chirurgicale de urgență viața tinerei de 21 de ani e pusă în pericol.

,,Boala mea se numește Takayasu, este extrem de rară și se manifestă prin îngroșarea vaselor de sânge. Medicii mi-au identificat deja 11 astfel de anevrisme, umflături sanguine, care riscă să se spargă în orice moment. Riscul cel mai mare este să îmi pierd singurul rinichi pe care îl mai am,” ne-a povestit Georgiana.

O boală rară care provoacă multe complicații. După ce a rămas cu un singur rinichi, Georgiana a fost nevoită să ia tratament și pentru tensiune arterială.

,,Am o injecție pe care o fac zilnic, de ani de zile. Fără ea NU se poate. Din acest motiv am fost nevoită să renunț la școală. Făceam naveta, la liceu, câțiva kilometri pe zi, iar distanța și frigul reprezentau un risc pentru mine,” ne-a mărturisit tânăra.

Astfel, în spatele zâmbetului curajos, pe care îl afișează Georgiana, descoperim o poveste despre durere și sacrificiu. Tânăra a fost nevoită să renunțe la multe din visurile sale, dar nu și la speranță. Deși se confruntă cu incertitudinea viitorului său, refuză să se lase învinsă de boală.

Acum este angajată la o firmă de prăjit cafea, unde ajunge ușor și are un program lejer de 4 ore de 3 ori pe săptămână și speră din tot sufletul să strângă banii necesari pentru operația salvatoare.

Părinții o ajută cât pot, la fel și fratele care lucrează în străinătate, care îi trimite bani pentru pastile. Familia Georgianei nu își permite însă să suporte costurile intervenției chirurgicale care ar putea să o absolve de suferință: 19.600 de euro.

,,Sănătatea este un dar neprețuit. Solidaritatea poate vindeca însă mai mult decât orice tratament medical. Doar împreună putem să aducem speranță în viața Georgianei și îi putem arăta că nu este singură în această luptă. Fiecare contribuție, cât de mică, poate face diferența semnificativă între suferință și starea de vine, între viață și moarte. Haideți să ne unim forțele și să arătăm că în lumea noastră, compasiunea și solidaritatea pot aduce schimbări miraculoase!” Vlad Plăcintă – președintele ,,Asociației Salvează o Inimă”.

Pentru donații din partea companiilor accesați: https://salveazaoinima.ro/georgiana-beches/

Denumire entitate: Asociația „Salvează o Inimă”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont bancar (IBAN): Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detalii plată, numele: GEORGIANA BECHEȘ

Citește și Cine beneficiază de „Trusoul noului-născut” în 2024. Ajutorul din partea primăriei este în valoare de 2.000 de lei