Ele sunt cele mai sexy folcloriste. Au renunţat la catrinţă pentru costumul de baie GALERIE FOTO

Sunt de fel mai misterioase și mai pudice decât colegele lor dezinhibate din muzica ușoară. Solistele de folclor n-au însă încotro atunci când merg la plajă, așa că și-au etalat și zonele bine “păzite” și ascunse, pe scenă, de portul popular. Și bine au făcut, căci arată senzațional.

25 oct. 2017, 09:22

Silvana Rîciu are și ea pe Facebook poze în costum de baie, etalându-și trupul sculptat cu operații estetice.  Solista de 37 de ani a reușit să bifeze 17 intervenţii chirurgicale. În 2010, după cea de-a doua sarcină, solista din Teleorman a decis că nu se simte bine în pielea ei, la 90 de kilograme, aşa că a cerut ajutorul chirurgului estetician. Şi-a făcut 13 liposucţii pe braţe, coapse, şolduri (n.r. operaţie estetică de îndepărtare a depozitelor de grăsime nedorite), apoi o lipectomie (îndepărtarea excesului de piele de pe abdomen) şi o rinoplastie Şi-a pus şi silicoane, însă după şase luni s-a operat din nou la sâni, nemulţumită de prima operaţie.

Citeşte şi Maria Constantin, curtată de un cântăreţ celebru

Maria Constantin (30 de ani) nu mai are nevoie de nici o prezentare. Aici poza la piscină, cu puțin timp înainte ca în showbiz să cadă vestea că va divorța de Marcel Toader. Nu are cum să arate rău la vârsta ei, așa că fanii ar putea spune: „Marcele, uite ce ai pierdut”.Pe 21 noiembrie, cei doi vor avea primul termen în procesul de divorț.

Citeşte şi Ea este cea mai sexy folcloristă din România. Cum arată în costum de baie Daniela Ploia FOTO

Lavinia Furtună este precum numele pe care îl poartă. Se face remarcată indiferent unde s-ar afla, pe scenă sau în afara ei. Bruneta de 32 de ani este născută în Balș, Olt, însă este stabilită în Pitești. Arată senzațional și cu portul popular, și fără.

Originară din Șimleul Silvaniei,Vlăduța Lupău ar face ravagii la Miss Folclor, însă tânăra de 26 de ani a avut alte planuri. S-a făcut medic veterinar și solistă de muzică populară. Când a fost în Mexic, a făcut paradă sexy, în costum de baie, pe Instagram.

Daniela Ploia este o olteancă stabilită în Banat, cu zâmbet și corp de manechin. Ne-a uimit când s-a fotografiat la mare, în costum de baie, însă cu siguranță fanii au fost încântați.


loading...
Partenerii noștri