Ele sunt celebrităţile cărora dependenţele le-au adus moartea

Pierderea tragică a unei celebrități este un eveniment care de multe ori lasă multe întrebări fără răspuns și uneori este asociată cu excesul de medicamente, alcool sau droguri. Staruri de renume foarte iubite precum Michael Jackson, Whitney Houston, sau Heath Ledger au fost victimele unor astfel de circumstanțe nefericite. În timp ce multe decese se produc din cauza supradozelor de substanțe ilegale, altele se întâmplă în mod neintenționat din cauza combinării unor medicamente puternice cu alcool.

RomaniaTV.net
26 ian. 2017, 08:19
Ele sunt celebrităţile cărora dependenţele le-au adus moartea

Whitney Houston

Cântăreața americană în vârstă de 48 de ani a început să consume droguri ca o formă de rebeliune, până ce substanțele interzise au pus stăpânire pe ea. Artista a fost chiar și internată la dezintoxicare de multe ori de-a lungul vieții. Din nefericire, în 2012 Whitney a pierdut lupta cu dependența și o supradoză i-a fost fatală.

Houston a fost găsită moartă în cada din baia unui apartament de lux din Hotelul Beverly Hilton. Concluzia legiștilor – moartă prin înec în urma unei doze de cocaină, pe fondul unei boli de inimă.

Citeşte şi  Skinny la Hollywood. Vedete care s-au luptat cu anorexia

Kurt Cobain

Chitaristul de la Nirvana și-a cunoscut soția, pe Courtney Love, în timp ce se drogau împreună. În 1994, artistul a fost găsit mort în casa sa din Washington, cu un pistol lângă și cu o rană vizibilă la cap.

Cu câteva zile înainte de deces, Cobain, 27 de ani,  ieșise dintr-un centru de reabilitare. Verdictul – sinucidere, iar ceea ce l-a făcut să apeleze la acest gest a fost un cocktail de heroină și alcool.

Citește continuara pe okmagazine.ro