Ele sunt mama şi fiica ucise de monstrul din Bascov. Micuţa Silvia şi cea care i-a dat viaţă îşi vor dormi împreună somnul de veci

Sora şi nepoata criminalului din Bascov, două dintre cele cinci victime ale monstrului care şi-a măcelărit aproape întreaga familie, sunt conduse sâmbătă pe ultimul drum de tatăl fetiţei, cumnatul criminalului.

13 aug. 2022, 15:00
Ele sunt mama şi fiica ucise de monstrul din Bascov. Micuţa Silvia şi cea care i-a dat viaţă îşi vor dormi împreună somnul de veci

Cumnatul criminalului sângeros din Bascov, colonel în rezervă şi medic, are sâmbătă cea mai grea misiune, aceea de a merge în spatele sicriului alb al fiicei sale de doar cinci ani şi al soţiei sale, ambele omorâte cu bestialitate de fratele femeii.

Bărbatul este sufocat de durere la gândul că nu-şi va vedea fetiţa mergând la şcoală, fiind mireasă şi întemeindu-şi o familie, iar faptul că aceste bucurii i-au fost răpite chiar de către un membru al familiei, de fratele fostei sale soţii, face ca tragedia să fie una de nesuportat.

Este a doua înmormântare la care bărbatul este nevoit să participe în doar două zile, după ce vineri şi-a condus la groapă ceilalţi trei membri ai familiei, toţi masacraţi chiar de cumnatul său.

Nenorocirea s-a petrecut marţi după-amiază, în localitatea Bascov din Argeş. O familie întreagă a fost distrusă în doar câteva minute de un monstru cu faţă umană. În momentul grozăviei, acasă erau cei doi fraţi ai principalului suspect, părinţii lor şi nepoata de cinci ani.

Citeşte şi: Durere fără margini la înmormântarea sorei şi nepoatei criminalului din Bascov. Fetiţa şi-a implorat unchiul, cu ochii în lacrimi, să n-o omoare

Individul de 53 de ani, cunoscut cu afecţiuni psihice, ar fi văzut negru în faţa ochilor: i-a atacat furibund şi i-a omorât cu pietre şi cu ciocanul. Nu s-a oprit până când cei cinci au rămas fără suflare, prăbuşiţi în locuinţă. Imediat după fapta teribilă, individul a fugit din casă şi s-a ascuns în grădina din spatele casei.

Cumnatul său a făcut descoperirea şocantă când s-a întors de la serviciu. Tot el a sunat la 112 şi a anunţat autorităţile despre masacru.

Criminalul din Bascov şi-a recunoscut faptele în faţa anchetatorilor şi chiar a povestit, în detaliu, toate cele cinci crime. Atacul fost premeditat, bărbatul ţinea chiar şi un jurnal al ororilor.

Surse din anchetă precizează că își notase în respectiva agendă aspectele legate de crimă pe care voia să nu le uite. Agenda respectivă ar urma să răspundă la o parte dintre întrebările la care oamenii legii caută acum lămuriri.

Trebuie să stabilească inclusiv de la ce a pornit conflictul, dar și în urmă cu cât timp începuse să planifice. La audieri a recunoscut că totul a pornit de la niște neînțelegeri în familie. Printre acestea s-ar numără și faptul că rudele își doreau să îl interneze, ceea ce presupusului criminal nu i-ar fi convenit.

Citeşte şi: Mama Alexandrei Măceşeanu, după amânarea sentinţei lui Gheorghe Dincă: „Probabil o să îi dea 30 de ani, dar pe noi nu ne încălzeşte cu nimic”