Mama Alexandrei Măceşeanu, după amânarea sentinţei lui Gheorghe Dincă: „Probabil o să îi dea 30 de ani, dar pe noi nu ne încălzeşte cu nimic”

În ziua când pronunţarea sentinţei în procesul "monstrului din Caracal" a fost amânată, mama Alexandrei Măceşeanu, una dintre cele două victime ale lui Gheorghe Dincă, răpusă de durere, a declarat că şi dacă acesta va primi pedeapsa maximă, familia ei nu-şi va găsi liniştea până nu va şti sigur ce s-a întâmplat cu adolescenta.

13 aug. 2022, 11:31
Mama Alexandrei Măceşeanu, după amânarea sentinţei lui Gheorghe Dincă: „Probabil o să îi dea 30 de ani, dar pe noi nu ne încălzeşte cu nimic”

Mama Alexandrei Măceşeanu este în continuare convinsă că fiica ei nu a fost omorâtă de Gheorghe Dincă, idee alimentată şi de declaraţiile „monstrului din Caracal”, care susţine că nu le-a ucis pe Alexandra şi Luiza Melencu, ci ar fi fost forţat sub tortură să recunoască cele două crime.

Monstrul din Caracal a povestit, într-un interviu pentru Gândul, cum a violat-o pe Alexandra Măceșanu și cum a legat-o apoi de pat, în „camera goazei”, dar și cum a fost anchetat de polițiști și procurori, inclusiv de ofițeri FBI. „Am recunoscut crimele sub tortură!”, a mai spus Gheorghe Dincă.

Autorităţile spun că interviul nu a fost autorizat, iar acesta a primit un telefon mobil, care a fost introdus în mod ilicit, fapt pentru care ar fi demarat o anchetă în acest caz.

Citeşte şi: Elena Udrea nu şi-a pierdut puterea. Ce lege ar putea schimba „Blonda de la Cotroceni” chiar din închisoare

Gheorghe Dincă va afla pe 9 septembrie prima sentinţă în procesul în care este acuzat că le-a ucis şi violat pe Alexandra Măceşanu şi pe  Luiza Melencu.

Tudorița Măceșanu are încă o speranță în ceea ce o privește pe fiica ei şi crede că Alexandra este în viaţă.

„Aceste fete trăiesc. Dincă nu le-a ucis în curtea lui. Sunt luate, dar nu spune cu adevărat de cine sunt luate fetele acestea.  Nu spune adevărul. Ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în acea zi în care a răpit-o pe Alexandra. Probabil că o să îi dea pedeapsa maximă, de 30 de ani, dar pe noi nu ne încălzeşte cu nimic această pedeapsă. El poate să putreazească în închisoare, atâta timp cât nu ştim cu adevărat ceea ce s-a întâmplat cu copilul nostru şi ce a făcut cu adevărat cu această fată, unde este şi ce s-a întâmplat cu adevărat”, a declarat mama Alexandrei Măceşanu, în exclusivitate la Antena 3.

Citeşte şi: Gheorghe Dincă, mărturii din închisoare: „Am recunoscut crimele sub tortură! Am violat-o pe Alexandra pentru că m-a scos din minţi”