Electric Fence: Am încheiat frumos şi demn capitolul Eurovision

Membrii trupei Electric Fence, care s-au clasat pe poziţia a doua în finala selecţiei naţionale a Eurovision, au declarat că au încheiat frumos şi demn capitolul Eurovision.

RomaniaTV.net
10 mart. 2013, 11:10
Electric Fence: Am încheiat frumos şi demn capitolul Eurovision

Trupa Electric Fence a interpretat în finala selecţiei naţionale a Eurovision melodia „Emilia”. În clasamentul final, Electric Fence s-a situat pe locul al doilea, cu un total de 19 puncte (12 puncte din partea juriului şi 7 la televot)

„Avem echipă, avem valoare, avem inimi, avem susţinători, avem oameni minunaţi în jurul nostru! Am încheiat frumos şi demn capitolul Eurovision”, au scris cei de la Electric Fence, pe contul lor oficial de Facebook.

Cezar va reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Malmo din Suedia, cu piesa „It’s my life”, compusă de Cristian Faur, câştigătoare a finalei selecţiei naţionale Eurovision, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la TVR.

Cezar (Cezar Ouatu, supranumit „Cezar The Voice”) a obţinut un total de 20 de puncte, de la juriu şi de la public, în urma unei lupte foarte strânse cu trupa Electric Fence şi cu Luminiţa Anghel.

Cezar va intra în a doua semifinală a concursului Eurovision, care se va desfăşura pe 16 mai, la Malmo, în Suedia. Finala internaţională a concursului Eurovision va avea loc pe 18 mai şi va putea fi urmărită, de asemenea, la TVR.