ELECTRIZANTA poveste a bărbatului OBLIGAT să trăiască precum în Evul Mediu: E ALERGIC la curent electric FOTO

Un bărbat din Marea Britanie suferă de o boală bizară, fiind alergic la curentul electric. Astfel, de peste 20 de ani, el nu a mai putut folosi telefonul mobil, televizorul sau un calorifer electric având dureri groaznice atunci când se află în preajma unui câmp electromagnetic. În prezent, urmează să fie dat afară din casă de chiriaşă.

17 oct. 2014, 10:04

Peter Lloyd, un bărbat de 42 de ani din Marea Britanie, suferă de o condiţie numită hipersensitivitate electromagnetică, motiv pentru care a ajuns să fie imobilizat în casă, potrivit Mirror.

El nu se poata afla în preajama unui dispozitiv electric, astfel că este obligat să folosească lumină de la lumânări şi se spală cu apă încălzită la aragaz. Mai mult, nu se poate uita la televizor, nu poate accesa internetul şi nu are voie să folosească un telefon. Vizitatorii sunt obligaţi să îşi lase toate dispozitivele electronice la intrare dacă doresc să intre în casa sa deoarecfe acestea îi provoacă o reacţie adversă bizară care îl face să simtă durere în tot corpul. În prezent, el este ajutat de fratele său care îi aduce mâncare şi îi dă o mână de ajutor în treburie casnice.

Citeşte şi Povestea BĂIEŢELULUI de doar ŞAPTE ANI alergic la PROPRIUL său CORP: L-am dus la SPITAL de 50 de ori FOTO

Singura sa activitate este cititul, Lloyd citind peste 100 de cărţi pe an la lumina lumânării, iar singurul său companion este un câine numit Iggy Pop. Trista sa viaţă a devenit recent şi mai complicată, după ce chiriaşa vrea să îl dea afară din casă din cauza condiţiei sale, iar bărbatul cere acum primăriei să îi ofere o cabană în pădure, departe de electricitate, pentru a trăi în linişte departe de curentul electric.

Citeşte şi Alergiile de primăvară. Care sunt simptomele şi cum putem trata aceste alergii

Primele simptome le-am avut când aveam 20 de ani. Aveam un sentiment de ceaţă în cap dacă mă uitam la ecranul unui calculator şi nu puteam să mai gândesc. Am avut o cărămidă de telefon în trecut care m-a afectat. Ulterior am realizat că încep să devin sensibil la diferite frecvenţe ţi dispozitive. Am crezut că pot trece peste asta, dar situaţia a devenit din ce în ce mai rea. Simt dureri intense în cap de fiecare dată şi acum nici nu mă mai pot da jos din pat. Nu mai pot să merg„, a declarat bărbatul.