Elena Băsescu a mărturisit cum şi-a stimulat lactaţia după naştere. Află SECRETUL

Elena Băsescu a mărturisit într-o emisiune TV că în perioada în care a alăptat a început să bea câte trei beri, fără alcool, pe zi, pentru stimularea lactaţiei.

09 mart. 2014, 09:17
Elena Băsescu a mărturisit cum şi-a stimulat lactaţia după naştere. Află SECRETUL

Elena Băsescu a povestit că în perioada în care a alăptat, mama ei, Maria Băsescu, a avut grijă ca proaspăta mămică să mănânce sănătos. În plus, susţine ea, pentru stimularea lactaţiei, a băut câte trei beri pe zi, potrivit România TV.

În perioada în care am alăptat, mama mi-a adus mâncare în fiecare zi. Mâncare bogată în proteine pentru a-mi stimula lactaţia. Am băut şi bere, câtă nu am băut toată viaţa mea. Am băut câte trei beri pe zi după ce am născut. Bere fără alcool. Şi este adevărat că stimulează lactaţia„, a declarat Elena Băsescu.

VEZI ŞI: Cât de mare a crescut nepoata lui Traian Băsescu

Ba chiar mai mult, Eba susţine că fiica sa Sofia Anais a schimbat şi relaţia dintre ea şi soţul ei, Bogdan Ionescu. „Nu există certuri, pentru că sunt eu prea obosită şi las de la mine tot timpul. Când sunt discuţii, să fie ca el. În perioada asta, după ce am născut, am preferat să cedez„, a mărturisit Elena Băsescu.

Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu a mărturist şi că îşi doreşte încă doi copii.

CITEŞTE ŞI: Traian Băsescu, un bunic fericit: Sunt campion la legănat