Elena Băsescu are un nou iubit. Se iubeşte cu el în celebra casă din Mihăileanu, dar junele locuieşte într-un cartier muncitoresc FOTO

EBA a trecut peste divorț si a ieșit pe furiș cu noul său iubi. Pe acesta îl cheamă Cătălin Tomata și deține un restaurant în București și o fostă iubită foarte frumoasă cu care a fost împreună aproape doi ani de zile și de care se pare că s-a despărțit la începutul acestui ani.

17 oct. 2017, 13:28

Săptămâna trecută, după o jumătate de noapte în Loft, EBA s-a întâlnit cu noul ei iubit, scrie ciao.ro. După ce-a tras mașina frumușel, la întoarcerea din club, în fața uneia dintre casele lui Traian Băsescu, cea din Mihăileanu, pe la ora 2:30 noaptea, EBA a butonat frenetic smartphone-ul timp de vreo 10 minute. Apoi a intrat regește în casă, aprinzând toate luminile vilei.

Citeşte şi Imagini de senzaţie cu Elena Udrea şi Elena Băsescu! Cele două s-au pozat în ţinute sexy la o nuntă de fiţe

Pe măsură ce EBA s-a retras spre iatac, luminile s-au stins una câte una, doar una rămânând aprinsă. Lumina EI. 

Ei bine, EBA era trează. Ori asta, ori iubitul are deja cheile de la mega-casă. La ora 3:40, a ajuns și el, a trecut prima dată discret pe lângă casă, a intrat în celebra casă din Mihăileanu și, în aceeași lumină a acelorași evenimente, au petrecut împreună înăuntru circa o oră și jumătate.

Continuarea articolului AICI.