Elena Băsescu, de nerecunoscut pe stradă. Vedeta a fost fotografiată într-un bolid de 70.000 de euro

Deşii anii trec, Elena Băsescu reuşeşte să îşi menţină silueta, în ciuda faptul că are la activ nu mai puţin de trei naşteri. Vedeta arată impecabil, poartă haine de firmă, conduce bolizi de lux şi nu se fereşte să arate că este într-o formă excelentă.

RomaniaTV.net
03 iun. 2020, 16:12

Elena Băsescu a fost surprinsă recent de Click.ro pe străzile din București, coafată lejer, îmbrăcată sport și cu bluză neagră, dar și încălțăminte de firmă. Aceasta era într-o benzinărie din zona Dorobanți, oprindu-se să facă plinul unui bolid nou, cu numere roșii. Este vorba despre un autoturism marca BMW X6, al cărui preț este de 70.000 de euro.

De mai bine de doi ani, pe lângă jobul din politică, Elena Băsescu își rotunjește veniturile și cu altă activitate, deținând un atelier care produce haine pentru copii și mămici.

RETETA SOCATA: Cea mai bună SOCATĂ. Mod de preparare SOCATĂ TRADIŢIONALĂ. Trucurile bunicii

Elena Băsescu, apariţie de mii de euro la premiera filmului Miami Bici

Luni, 17 februarie, a avut loc avanpremiera unui film românesc, produs de către carismaticii BRomania şi Codin Maticiuc, la un mall din Capitală. La eveniment au venit mai multe persoane publice, printre care şi fiica lui Traian Băsescu, Elena.

În vârstă de 39 de ani, bruneta a atras toate privirile cu ţinuta sa extravagantă. Elena Băsescu a purtat un trening Gucci, în valoare de aproximativ 3000 de euro, iar în picioare a avut o pereche de pantofi stiletto. Buzele au fost un alt detaliu, care a ieşit în evidenţă, se pare că fiica cea mică a lui Traian Băsescu a optat pentru mărire de buze.

La eveniment au mai luat parte şi Inna, Antonia, Delia şi multe alte vedete.

Filmul Miami Bici este unul în regia lui Jesus del Cerro şi promite să aducă zâmbetul pe buze celor prezenţi în sălile de cinema. Pelicula spune povestea lui Ion şi Ilie, doi tineri dintru-un orăşel din România care pronesc într-o eventură în toiul iernii, spre Miami pentru a trăi atât visul american, cât şi visul românesc de a se îmbogăţi în mod rapid şi fără prea multă muncă.

Odată ajunşi acolo, cei doi intră într-o multitudine de belele şi se împrietenesc cu un alt român care se ocupă cu trafricul de droguri. Aşa cum era de aşteptat, în film există şi o poveste de iubire, cea dintre Ion şi Ioana, o fată cu moravuri îndoielnice, dar cu un suflet bun, care le sare în ajutor celor doi tineri naivi.]