Elena Băsescu, despre sarcină: „Am avut trei luni foarte uşoare”

Prezentă la convenţia PDL, Elena Băsescu a spus câteva cuvinte şi despre sarcină. Întrebată dacă nu i-a fost greu să facă campanie alături de Elena Udrea, fiica cea mică a preşedintelui a răspuns că până acum a avut trei luni de sarcină foarte uşoare.

23 mart. 2013, 09:47
Elena Băsescu, despre sarcină: „Am avut trei luni foarte uşoare”

„Mă simt foarte bine”, a declarat Elena Băsescu în legătură cu sarcina sa, la România TV. „Am avut trei luni foarte uşoare şi sper ca şi următoarele trimestre să fie uşoare”, a adăugat fiica preşedintelui, prezentă la convenţia PDL. 

În legătură cu viitorul lui nepot, Traian Băsescu declara, de altfel, la un moment dat că nu se vede mergând în parc cu el, ci poate la o terasă. Preşedintele Băsescu a declarat de mai multe ori în cursul anului trecut că îşi doreşte nepoţi.

În mai 2012, la o întâlnire cu românii din Chicago, Băsescu s-a pozat cu doi bebeluşi şi a spus că „tânjeşte” şi el să aibă nepoţi.

Câteva săptămâni mai târziu, în iunie 2012, Băsescu spunea că „urgenţa” pentru el nu este căsătoria fiicei celei mici Elena, ci să aibă „nepoţei”. „Urgenţa pentru mine e să facă nişte nepoţi acolo. Nu căsătoria, ci nepoţii”, afirma preşedintele.

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au căsătorit, în septembrie 2012, la câteva zile după revenirea la Palatul Cotroceni a preşedintelui Traian Băsescu, care a fost suspendat două luni în vara anului trecut.