Elena Băsescu, dezvăluiri în premieră despre cel de-al treilea copil: va fi fetiţă!

Elena Băsescu o să nască a doua fetiţă. O gravidă extrem de stylish! Elena Băsescu va deveni mămică, pentru a treia oară, în luna mai, și a acceptat să fie protagonista unui pictorial de excepție pentru revista VIVA!, alături de cei doi copii ai săi. 

29 mart. 2018, 13:47
Elena Băsescu, dezvăluiri în premieră despre cel de-al treilea copil: va fi fetiţă!

Elena Băsescu a oferit un interviu revistei VIVA, în care a dezvăluit cum se va numi micuța. „Am hotărât ca numele să-l aleagă Cătălin. Asta şi pentru că, în familia lui, nu sunt fetiţe” a spus Elena Băsescu pentru sursa citată.

Aceasta mai crede că a treia sarcină este cea mai ușoară: „Sunt foarte fericită. Dintre toate cele trei sarcini de până acum, aceasta este cea mai uşoară. Pe de o parte, pentru că am deja experienţă, ştiu la ce să mă aştept. Pe de altă parte, sunt într-un moment în care sunt foarte relaxată şi optimistă. Sunt încrezătoare că totul va fi bine: pentru Sofia şi Traian Junior, pentru mine şi pentru viitorul copil.” a mai relatat Elena Băsescu.

Elena Băsescu dezvăluie motivele divorţului: „Decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici”

 

Despre modalitatea prin care se menţine în formă Elena Băsescu a recunoscut că face în continuare sport.

„Da, fac în continuare sport, pentru că mi-a permis doctoriţa care monitorizează sarcina. Nici eu nu sunt la prima astfel de experienţă, aşa că ştiu foarte bine ce regim alimentar trebuie să urmez, cât să mă odihnesc, astfel încât să nasc un copil sănătos, pentru că asta, până la urmă, este cel mai important.” a mai completat Elena Băsescu.


loading...