Elena Băsescu: Nu am niciun fel de datorie la stat. Este o eroare a ANAF

Fiica cea mică a lui Traian Băsescu, Elena, susţine că prezenţa sa pe lista de datornici a ANAF este o eroare. Aceasta a explicat că ANAF nu a făcut transferul informaţiei odată cu mutarea domiciliului din sectorul 1 în sectorul 2.

17 mai 2016, 10:47
Elena Băsescu: Nu am niciun fel de datorie la stat. Este o eroare a ANAF

Datoria invocată de ANAF este o eroare a acestei instituţii. În 2014, pe vremea când eram europarlamentar, aveam domiciliul în Sectorul 2. Acum, am domiciliul în Sectorul 1. Situaţia a apărut pentru că ANAF-ul nu a făcut transferul informaţiei între Sectorul 2 şi Sectorul 1„, a scris Elena Băsescu, pe Facebook.

Ea a precizat că în urmă cu o lună, a fost personal la ANAF Sector 1 şi ANAF Sector 2, făcând, cu documente, proba achitării obligaţiilor. „Din păcate, până la această oră, nu s-a făcut operarea datelor. Închei, spunând că nu am niciun fel de datorie la stat. N.B. Plata s-a făcut prin terţ plătitor, conform regulilor Parlamentului European„, a mai explicat fiica fostului preşedinte.

Elena Băsescu a postat şi fotocopia unui ordin de plată prin care a virat peste 16.000 de lei la bugetul asigurărilor sociale şi la bugetul de stat.

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a declarat, marţi, că şi-a plătit datoriile către stat la începutul lunii mai şi cere ANAF să rectifice eroarea în ceea ce îl priveşte.

CITEŞTE ŞI: Victor Ciorbea, despre datoria la ANAF: Eu şi soţia mea facem eforturi deosebite pentru achitarea obligaţiilor