Elena Băsescu i-a dat unfollow pe reţelele sociale iubitului, după ce s-a aflat identitatea acestuia

După două căsnicii eşuate, una cu Bogdan Ionescu (Syda), din care au rezultat doi copii, şi o alta cu Cătălin Gheorghe (Tomată), din care a mai rezultat o fetiţă, Elena Băsescu pare să-şi fi găsit din nou iubirea. În urmă cu câteva zile, EBA şi noul iubit au fost surprinşi în ipostaze tandre.

20 oct. 2022, 17:37

Elena Băsescu are un nou iubit după ce, o perioadă îndelungată, s-a dedicat doar creşterii celor trei copii. După ce în spaţiul public au apărut imagini cu cei doi, fiica cea mică a preşedintelui Băsescu a început să-l ascundă de ochii lumii. Zilele trecute, după ce a fost surprinsă împreună cu actualul iubit de către paparazzii şi după ce s-a aflat că acesta este nimeni altul decât George Stanciu, zis şi „Mardare”, fost consilier în Consiliul Local al Municipiului Ploiești, EBA i-a dat unfollow pe reţelele sociale.

Elena Băsescu i-a dat unfollow pe reţelele sociale iubitului,

Cei doi îndrăgostiți au fost surprinşi de paparazzii într-un restaurant din nordul Capitalei, unde, aflați în compania prietenilor, nu s-au ferit de ochii curioșilor, sărutându-se și îmbrățișându-se. Spre miezul nopții, EBA şi noua cucerire au plecat împreună acasă, cu mașina ei. În spaţiul public a apărut şi informaţia că bărbatul s-ar fi despărțit de a doua sa soție, motivul fiind sentimentele pe care le-a dezvoltat pentru fiica fostului președinte.

Citeste si Elena Băsescu se iubeşte cu un bărbat însurat. Prima imagine cu ea şi milionarul care i-a furat inima

La momentul apariției imaginilor cu cei doi, ambii se urmăreau reciproc pe rețelele de socializare, potrivit site-ului retetesivedete.ro. Între timp, Elena Băsescu a ajuns la concluzia că ar fi mai înţelept să nu-şi asume relaţia în mediul online, astfel că deși îi urmărea iubitului profilul de Instagram, a renunțat să o mai facă. La rândul lui, George Stanciu i-a întors gestul, şi i-a dat unfollow.

Sursa foto: retetesivedete.ro
Sursa foto: retetesivedete.ro
Sursa foto: retetesivedete.ro
Sursa foto: retetesivedete.ro

Despre „Mardare” se ştie că este căsătorit şi are doi copii din căsnicia cu Iulia Calotă, fiica lui Emil Calotă, fostul primar din Ploiești. După divorţul de Iulia, George Stanciu și-a refăcut viața și s-a căsătorit cu Cristina Alexandra Iordache, cumnata lui Bujor Sion, cunoscut drept „copilul de suflet al lui Ion Iliescu”. Potrivit Cancan, bărbatul şi-a dat soţia afară din casă după ce a cunoscut-o pe Elena Băsescu. Cei doi locuiau împreună într-o vilă impunătoare, aflată pe malul lacului Snagov.

Citeste si Elena Băsescu, fotografia care a şocat Internetul. Fiica cea mică a lui Băsescu este de nerecunoscut