Elena Băsescu se iubeşte cu un bărbat însurat. Prima imagine cu ea şi milionarul care i-a furat inima

Elena Băsescu se iubeşte cu un bărbat însurat. După relaţia cu Cătălin Gheorghe, zis Tomată, cu care are o fetiţă, fiica cea mică a fostului preşedinte nu s-a mai afişat cu niciun bărbat până acum, însă, recent, a apărut alături de un milionar care i-a furat inima.

12 oct. 2022, 10:19
Elena Băsescu se iubeşte cu un bărbat însurat. Prima imagine cu ea şi milionarul care i-a furat inima
Elena Băsescu se iubeşte cu un bărbat însurat

Elena Băsescu se iubeşte cu un bărbat însurat. În vârstă de 42 de ani, Eba are trei copii: Anastasia (4 ani), fiica lui Tomată, respectiv Sofia Anais (9 ani) şi Traian (7 ani și jumătate) cu Bogdan Ionescu, zis Syda, cu care a fost căsătorită timp de câţiva ani.

Citeşte şi: Elena Băsescu, apariție îngrijorătoare. Fiica fostului preşedinte a ajuns piele şi os

Elena Băsescu se iubeşte cu un bărbat însurat

Cel care a reușit să-i atragă atenția mezinei fostului preşedinte face parte din „lumea bună” a Bucureştiului. George Stanciu a fost consilier în Consiliul Local al municipiului Ploieşti şi căsătorit de două ori. Potrivit Cancan.ro, bărbatul şi-a dat soţia afară din casă, pe Cristina Alexandra Iordache. Cei doi locuiau împreună într-o vilă impunătoare, aflată pe malul lacului Snagov. „Ruptura” ar fi venit după ce afaceristul ar fi realizat că este îndrăgostit lulea de Elena Băsescu.

Eba şi George Stanciu nu se mai feresc și ies în public împreună, potrivit imaginilor realizate de sursa menţionată mai sus. Cei doi au stat îmbrățișați, s-au sărutat și s-au simțit foarte bine împreună. Semn că iubirea este reciprocă.

Mai multe poze cu Eba şi noul iubit puteţi vedea pe site-ul partenerilor noştri, Cancan.ro.

Elena Băsescu, fotografia care a şocat Internetul

Elena Băsescu  a trecut prin mai multe transformări de-a lungul anilor, iar înaintarea în vârstă a dus-o mai aproape de acele cu hialuronic şi bisturiele medicilor esteticieni. A renunțat la breton și acum poartă cărare pe mijloc, și-a schimbat stilul vestimentar, a adoptat alt stil de a se machia și știe cum să își pună trăsăturile în evidență, dar exagerările sunt aspru taxate de internauţi.

Elena Băsescu acordă foarte multă atenție felului în care arată, însă nu de puține ori fanii au acuzat-o că a exagerat cu dieta sau cu intervențiile estetice. EBA a trecut din nou pragul medicului estetician, iar rezultatul nu este deloc unul reușit. Fiica cea mică a fostului președinte al României are buzele deformate după injectarea cu acid hialuronic.

Fata cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, arată total diferit după ce și-a mărit buzele prin injectare cu acid hialuronic, însă de această dată, EBA a cam exagerat, căci modificarea nu a adus nicio îmbunătățire aspectului fizic, ci dimpotrivă, sunt de părere cei care o urmăresc pe Instagram. (Vezi AICI imaginea)