Elena Băsescu îşi ia în serios rolul de viitoare MĂMICĂ. Vezi unde şi-a petrecut ziua

Fiica cea mică a președintelui României, Elena Băsescu, îşi ia în serios rolul de viitoare mămică şi se pregăteşte intesiv pentru ceea ce va urma. În cursul zilei de joi ea a fost prezentă la un târg pentru mămici organizat în Bucureşti, postând pe pagina de Facebook o fotografie de la evenimentul respectiv.

04 apr. 2013, 19:51

Actual europarlamentar, fost model şi economist, Elena Băsescu va avea în mai puţin de jumătate de an un nou rol, cel de mamă. Dorind să fie pregătită pentru evenimentul ce va urma, ea a fost prezentă în cursul zilei de joi la un târg de mămici, organizat la Romaero Băneasa.

Citeşte şi Prima declaraţie a lui Traian Băsescu, despre EBA însărcinată: Lasă să facă trei luni VIDEO

Citeşte şi Simulare: Cum ar putea arăta copilul cuplului Elena Băsescu-Bogdan Ionescu FOTO

Pentru câteva ore, femeia a lăsat la o parte ţinutele oficiale şi a uitat de problemele politice pe care le are de înfruntat pentru a se plimba printre standurile pline de obiecte pentru mame şi copii nou-născuţi. Îmbrăcată într-o bluză albastră, cu o pisică desenată pe piept, Elena Băsescu ar fi putut fi cu uşurinţă confundată cu o viitoare mămică normală în timp ce se plimba prin mulţime. Ulterior, a postat pe pagina de Facebook fotografii de la eveniment.

Citeşte şi Elena Băsescu, prima declaraţie despre SARCINĂ: Am o lună şi jumătate. Îmi doresc să fie uşoară

Mai mult, din fotografiile de la eveniment se vede faptul că europarlamentarul a încercat să înveţe cât mai multe lucruri despre creşterea copiilor, vorbind cu persoane specializate în aceste activităţi. La plecare, ea nu a plecat cu mână goală, primind mai multe pliante cu informaţii.

În luna februarie, Elena Băsescu a mărturisit faptul că este însărcinată de o lună şi jumătate, lucru care a uimit presa din România.