Elena Băsescu, mamă pentru a treia oară. Traian Băsescu, mândru că e din nou bunic: „Bun venit pe lume, Anastasia!”

Zi cu emoții în familia lui Traian Băsescu. Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului preşedinte, a adus pe lume o fetiță, al treilea copil al ei. Traian Băsescu nu-şi mai încape în piele de bucurie. "Bebeluşul este perfect sănătos, cuminte şi mâncăcios", a spus bunicul Traian Băsescu, într-o intervenţie telefonică la România TV.  

RomaniaTV.net
04 iun. 2018, 05:41

Elena Băsescu și iubitul ei Cătălin Gheorghe, poreclit „Tomată”, formează un cuplu de anul trecut, iar astăzi, la ora 7.25, Elena Băsescu a adus pe lume o fetiță de 3.770 grame şi 53 cm. Fetiţa a primit numele Anastasia.

 

Traian Băsescu a mers singur să-şi vadă fiica şi nepoata, în timp ce soţia sa, Maria, a rămas acasă cu ceilalţi copii ai Elenei.

 

Elena Băsescu, în vârstă de 37 de ani, mai are doi copii din căsătoria cu Bogdan Ionescu, Sofia și Traian. Mariajul Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, Syda, s-a terminat în septembrie 2016, după patru ani de căsătorie.

Pe lângă Anastasia, fostul preşedinte Traian Băsescu mai are doi nepoţei din partea Elenei, pe Sofia Anais şi pe Traian Junior, iar din partea fiicei celei mari, Ioana, îl are pe Radu.