Elena Băsescu se dezlănţuie pe o reţea de socializare

Elena Băsescu şi-a exprimat indignarea, pe o reţea de socializare, în legătură cu cazul Alessia, fetiţa care va fi "răpită" din braţele mamei pentru a se întoarce la un tată abuziv, tocmai în Mexic.

13 feb. 2016, 13:28
Elena Băsescu se dezlănţuie pe o reţea de socializare
Elena Băsescu descrie decizia judecătorească în acest caz ca fiind absolut şocantă şi îşi roagă fanii să semneze petiţia lansată pe internet, Save Alessia. Fiica fostului preşedinte are o fetiţă în vârstp de doi ani, Sofia, şi un băieţel de un anişor.

„Departe de mine gândul de a susţine ideea că o decizie judecătorească nu trebuie respectată, dar mi se pare absolut şocant ca o fetiţă de numai doi ani, de aceeaşi vârstă cu Sofia, să fie forţată să se întoarcă la un tată cu un comportament violent atât faţă de ea, cât şi de mamă. 

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului trebuie să intervină de urgenţă în acest caz şi să împiedice o uriaşă nedreptate. Trebuie să aibă în vedere binele copilului, care nu poate fi acela de a sta alături de un tată agresiv şi violent.
Înţeleg că vorbim de un milionar extrem de influent în Mexic, dar interesul Alessiei este de a fi alături de mama ei, care şi-a riscat propria viaţă pentru a o pune la adăpost de accesele de furie ale tatălui.”

Citeşte mai mult pe feminis.ro.