Elena Băsescu şi-a etalat ultimul „tuning” la plajă GALERIE FOTO

Nu esti pe o anume plajă de la malul Mării Negre, nu exiști. Se pare că atât de bine i-a intrat în cap acest slogan Elenei Băsescu încât s-a abonat la șezlongurile de 120 de lei bucata și a devenit navetistă București-Mamaia-București, la fiecare final de săptămână.

09 aug. 2016, 09:03

Fiica cea mică a fostului președinte al României a semnat și weekend-ul trecut condica la Mamaia, scrie libertatea.ro. Ca și în săptămânile trecute, EBA a mers însoțită de familie și, la fel ca de fiecare dată, s-a implicat activ în supravegherea copiilor ei, alături de bone sau prietene.

Citeşte şi Elena Udrea, PROVOCATOARE pe Facebook: Cu spatele gol şi cu un mesaj pentru admiratori FOTO

Ce părea complet nou față de dățile anterioare era proeminența aproape nefirească a buzelor Elenei. Se prea poate ca, înainte să-și scoată trupul și trupa la plajă, mezina lui Traian să fie trecut și pe la cabinetul medicului estetician pentru un mic retuș, ca să nu-și iasă din mână.

Clientă fidelă a medicilor esteticieni

Nu este un secret pentru nimeni că EBA se numără printre împătimetele ajustărilor estetice la nivelul feței, după ce și-a modificat volumul buzelor, și-a operat nasul și, după cum umblă vorba, ar fi umblat puțin și la forma pleoapelor.

Citeşte şi Elena Udrea explică de ce şi-a scris FERICIRE cu pixul pe spate

Dar, revenind la zilele noastre și la aspectul Elenei Băsescu, fotografiate dintr-o parte, buzele proeminente îi dădeau o mină supărată. Dacă nu am fi știut că totul este în regulă între ea și companioana care îi ținea unul dintre copii în brațe, am fi fost tentați să credem că cele două s-au certat aprig.

Altfel, Elena arată impecabil. Aceasta a reușit să își revină atât de bine după cele două sarcini încât poate trece lejer drept o puștoaică atunci când se dezbracă pe plaja de fițe a cărei clientă fidelă a devenit de ceva timp.