Elena Băsescu şi-a urmărit soţul cu un detectiv particular. Motivul pentru care a ales să divorţeze

EBA ar fi fost înşelată de soţ timp de trei ani de zile. Bogdan Ionescu ar fi avut o iubită secretă, scriu cei de la ziarulring.ro, iar Elena Băsescu l-ar fi urmărit pe Syda inclusiv cu un detectiv particular.

08 sept. 2016, 09:56
Elena Băsescu şi-a urmărit soţul cu un detectiv particular. Motivul pentru care a ales să divorţeze

Divorțul rapid  dintre Elena Băsescu și Bogdan Ionescu a lăsat loc liber speculațiilor, întrucât niciunul dintre ei n-a făcut publice motivele acestei rupturi.

Surse apropiate cuplului susțin, pentru ziarulring.ro, că în cercul de prieteni al celor doi se vorbește chiar despre o relație paralelă pe care Syda ar fi avut-o de aproximativ trei ani. „Probabil ea acum a aflat despre asta de la cineva sau l-a urmărit„, comentează sursa în cauză această variantă vehiculată.

EBA şi Syda au anunțat deja că nu vor comenta public absolut nimic privind motivele divorțului. „Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat. Sperăm că reprezentanţii mass media vor da dovadă de înţelegere şi vor respecta intimitatea şi dreptul la viaţă personală ale fiecăruia dintre noi. Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect„, se arată în mesajul comun publicat de Bogdan Ionescu şi de Elena Băsescu pe Facebook.