Elena Băsescu: Voi candida la europarlamentare şi fără susţinerea PDL

Fiica preşedintelui României, europarlamentarul Elena Băsescu, a declarat duminică că va candida sigur la alegerile europarlamentare, chiar dacă nu va fi susţinută de Partidul Democrat Liberal (PDL).

07 apr. 2013, 12:53
Elena Băsescu: Voi candida la europarlamentare şi fără susţinerea PDL

„Eu nu am fost susţinută de PDL nici în 2009 să candidez pentru un mandat de europarlamentar. Asta nu m-a împiedicat şi nu mă va împiedica nici acum să candidez. Voi candida cu siguranţă”, a spus Elena Băsescu, într-un interviu Agerpres.

Ea consideră că şi-a făcut datoria mult mai bine ca europarlamentar, decât cei care au fost pe lista PDL la ultimele alegeri europarlamentare.

„Cu siguranţă voi candida. Lucrul acesta nu m-a împiedicat în 2009, faptul că nu am fost suficient de bună pentru lista PDL şi odată ajunsă acolo consider că am reprezentat interesele PDL în Parlamentul European cel mai bine”, a anunţat Elena Băsescu.

Europarlamentarul a atacat dur candidaţii la europarlamentare din 2009, de pe lista PDL.

Elena Băsescu spune bancuri cu PDL pe o reţea de socializare

Elena Băsescu nu crede că sarcina o va împiedica să îşi facă bine treaba ca europarlamentar. Mai mult, deşi se aşteaptă să nască în luna septembrie, Elena Băsescu este hotărâtă să-şi înceapă campania pentru europarlamentare în luna ianuarie 2014.

„Sunt foarte multe mămici care îşi continuă şi cariera. Şi eu voi încerca să fac acest lucru”, a adăugat Elena Băsescu.

Elena Băsescu are un birou de europarlamentar şi la Sibiu, în sediul PDL Sibiu. Ea a fost prezentă duminică, la Sibiu, la Congresul Internaţional al Romilor, eveniment organizat în premieră în România de autointitulatul rege al romilor, Florin Cioabă. 

Elena Băsescu vorbeşte despre sarcină: „Cele mai bune sfaturi le primesc de la mama” VIDEO